Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Міський голова Ніла Островська виступила модератором уроку «Честь і слава незламним і нескореним красилівчанам!», що був проведений для учнів 10 класів з нагоди 578-ї річниці з дня першої писемної згадки про Красилів. 

Дата: 08.09.2022 21:35
Кількість переглядів: 241

Міський голова Ніла Островська виступила модератором уроку «Честь і слава незламним і нескореним красилівчанам!», що був проведений для учнів 10 класів з нагоди 578-ї річниці з дня першої писемної згадки про Красилів. 

«Слава Україні??! Слава нашим Збройним Силам України, які дали нам сьогодні можливість зустрітися!

 Цей рік найважчий для нашої держави за останні 30 років!Цьогоріч ми по-особливому усвідомили важливість таких дуже простих речей: прокинутися у власній домівці, прогулятися з друзями в гарному парку, поспілкуватися з тими, з ким приємно. 

І все це ми маємо завдяки нашим славним воїнам!Я прошу хвилиною мовчання вшанувати Героїв всіх часів і всіх поколінь, які віддали найцінніше, що мали – своє життя за вільну Україну! 

 До цієї жахливої війни мало хто в світі знав про Україну, а зараз наша держава асоціюється з незламністю, свободою і волею! 

Ми – унікальна нація! В тому, що ми переможемо, вже ніхто не сумнівається! І зараз від кожного з нас залежить як далі буде в Україні. 

Ваше основне завдання - навчатися! Щодня!Ось це ви робите для себе і для нашої держави, бо для України потрібне освічене, розумне, інтелектуальне, успішне майбутнє, а це - ви! 
- звернулась до старшокласників Ніла Островська.

В ході уроку Ніла Василівна розповіла учням про те, як і чим живе Красилів та громада в період воєнного стану, як жителі, в тому числі й ті, хто перебуває закордоном, та гості гуртуються аби допомогти нашим військовим та тим, хто вимушений був залишити свої домівки, тікаючи від рашистської навали. 

Також міський голова зазначила, що у 2018 році було започатковано звання «Почесний громадянин міста» - звання, що є вищим визнанням заслуг перед містом і його жителями, і наголосила, що цьогоріч це звання вперше буде присвоєно посмертно нашим Героям-землякам, які загинули на російсько-українській війні.

За ініціативи Ніли Островської сьогодні започатковано нову традицію – щороку, до Дня міста, разом з учнями десятих класів, висаджувати декілька дерев в нашому місті.

Цьогоріч ця традиція розпочалась біля Дошки слави, де міський голова спільно з учнями висадили саджанці дубів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь