Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Запобігти. Врятувати. Допомогти

Дата: 16.09.2022 11:46
Кількість переглядів: 484

Сьогодні, напередодні професійного свята Дня рятівника, яке в Україні відзначають 17 вересня, Ніла Островська привітала особовий склад 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області:

«Я щороку маю нагоду від імені жителів Красилівської громади подякувати вам за те, що ви є нашими друзями, партнерами, "плечем" допомоги, яке ви підставляєте у скрутній ситуації: починаючи від аварійних дерев і закінчуючи складними ситуаціями, бо, на жаль, маємо і пожежі, і інші події на території громади, які потребують вашого втручання, героїзму і самовідданої праці, під час якої ви ризикуєте власним здоров’ям, а іноді навіть і життям.

Вітаю вас з професійним святом і бажаю, щоб якнайменше у вашій роботі було надзвичайних ситуацій. Бажаю працювати в задоволення тут, на мирній українській землі.

Дякую за те, що в цей нелегкий для країни час, готові виконувати з честю свою роботу і свої обов’язки. Бажаю усім нам перемоги у цій клятій війні!»

За високий професіоналізм, сумлінне, самовіддане виконання службових обов'язків міський голова вручила Грамоти виконавчого комітету: 

БОЖУКУ Миколі Анатолійовичу – пожежному-рятувальнику караулу 14 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області сержанту служби цивільного захисту;

ІЛЬЮЩЄНКОВУ Валерію Олександровичу – водієві караулу 14 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області старшому сержанту служби цивільного захисту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь