Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні Ніла Островська разом з народним депутатом України Оленою Копанчук завітала в Западинську гімназію аби привітати колектив із прийдешнім Днем працівника освіти

Дата: 30.09.2022 17:25
Кількість переглядів: 458

 

«Сьогодні у переддень вашого професійного свята, ми завітали в особливий колектив неймовірного  села – Западинці. На нашу долю випали випробування, які ми повинні достойно пройти, щоб ніколи більше на нашу землю не прийшли ці варвари. Ми вистоїмо! Багато хто в перші дні війни розгубилися, але це не стосується нас, ми всі навпаки згуртувались! Я дякую кожному з вас за вашу щоденну працю, за ваш безкорисливий, самовідданий внесок. Дякую вам за те, що в цих стінах діти відчувають себе, як вдома! Поспілкувавшись із дітьми, я побачила як в них «горять» оченята, з яким захопленням вони збирають трави для чаїв, які передають нашим захисникам. Це саме та справа, яка несе в майбутнє позитив і героїзм, який ми бачимо зараз на фронті. Це результат вашого виховання. Це вашими серцями і вашими знаннями твориться зараз майбутнє України. Важливим є те, що ви не тільки вчите предметів, але те, що ви вчите любові до рідної землі – це неоціненно! Силою любові до рідної землі Ви зупинили ворога! Я вам низько вклоняюсь від усієї громади за вашу щоденну роботу! Нехай Господь посилає усім нам мир, перемогу і щоб ми всі були щасливі тут, на рідній землі!
Слава усім вам!
Слава Україні!??» - зазначила міський голова.

Також Ніла Василівна вручила подяки виконавчого комітету Красилівської міської ради за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, активну волонтерську діяльність та з нагоди Дня працівників освіти:

ДРАЧУК Тетяні Володимирівні, працівнику по обслуговуванню;
ДРОЗД Тетяні Петрівні, технічному працівнику;
ЛІСОВСЬКІЙ Людмилі Зінов’ївні, технічному працівнику;
САДОВСЬКІЙ Тетяні Миколаївні, технічному працівнику;
СТАТКЕВИЧ Ніні Василівні, помічнику кухаря.

Ще за допомогу в облаштуванні найпростішого укриття для учасників освітнього процесу Западинської гімназії Подяку також отримала 106 бригада територіальної оборони (в/ч а7034) добровольчого формування Хмельницької територіальної громади № 1 «АВАНГАРД».

Разом ми сила!
Все буде Україна!??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь