Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Цьогоріч Україна вперше святкує Різдво Христове разом із всім цивілізованим світом – 25 грудня. 

Дата: 26.12.2022 19:43
Кількість переглядів: 222

«Христос народився! Славімо Його!
Непрості часи ми зараз переживаємо. Україна бореться за волю і незалежність і зараз ми єдині, як ніколи, і святкування Різдва розпочинаємо разом із всім світом. І це початок великого шляху… 
Вітаю усіх з Різдвом Христовим! Нехай Господь благословить Україну миром, і  навколо нас нехай завжди буде любов та добро!
Бажаю усім нам Великої Перемоги і нехай Господь допомагає нам у всіх праведних справах!
Слава Ісусу Христу! Слава Україні!» - Ніла Островська.

У дні, коли весь християнський світ знаходиться у різдвяній ейфорії, ми, українці, по-особливому відчуваємо та зустрічаємо це свято.
    
 Сьогодні парафіяни Церкви «Ісуса Христа» м. Красилів завітали до стін міської ради аби всім разом об’єднатися у спільній молитві за Україну та наших героїчних воїнів, які наближають Перемогу. 

 Також сьогодні настоятель отець Матвій та священники римо-католицької парафії «Серце Ісуса» разом із настоятелем української греко-католицької Церкви Рівноапостольського князя Володимира Ігорем Курибою завітали на оплаткову зустріч з міським головою Нілою Островською та працівниками міської ради. 
Під час зустрічі Брат Матвій зачитав Євангелію від святого Луки  та усі присутні спільно помолились за майбутнє України і захист наших воїнів, після чого поділилися хлібом (оплатком), що символізує примирення та любов, а також готовність ділитися усім, що в тебе є.

Далі всі долучились до спільної коляди на Центральній площі міста біля вертепу, де красилівчани та гості нашої громади мали чудову нагоду поринути у неповторну атмосферу Різдва і насолодитися колядками у виконанні: учасників ансамблю пісні і танцю «Случ», вокального квартету Центру культури та дозвілля «Перлина», учасників парафіяльного хору римо-католицької церкви «Серце Ісуса», колективу Церкви «Ісуса Христа», викладацького колективу Школи мистецтв «Елегія».

У символічний день народження Христа ми відчуваємо і власне відродження. Ми – нація з незламним духом і непохитними цінностями. І ми завжди будемо захищати право відзначати Різдво у мирі і радості, поруч з дорогими людьми.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь