Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 30-Ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 30.12.2022

Дата: 02.01.2023 09:28
Кількість переглядів: 503

Рішення №1

Про затвердження Програми підтримки поліцейських офіцерів Красилівської міської територіальної громади на 2023 – 2025 роки.

Рішення №2

Про затвердження контингенту учнів у Школі мистецтв Красилівської міської ради Хмельницької області на 2023 календарний рік та погодження розміру плати за навчання.

 Рішення №3

Про затвердження Програми забезпечення перебування внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб у тимчасових пунктах проживання та місцях тимчасового перебування на території Красилівської міської територіальної громади на 2023 рік.

Рішення №4

Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного  підприємства «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області на 2023 рік.

Рішення №5

Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області на 2023-2024 роки.

Рішення №6

Про затвердження Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Красилівської міської громади та за певними категоріями захворювання на 2023-2024 роки.

Рішення №7

Про затвердження статуту Комунального некомерційного підприємства «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради  Хмельницького району Хмельницької області (нова редакція).

Рішення №8

Про погодження  структури комунального некомерційного підприємства «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області в новій редакції.

Рішення №9

Про програму благоустрою Красилівської міської територіальної громади на 2023 рік.

Рішення №10

Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Краилівської міської ради на 2023-2027 роки.

Рішення №11

Про затвердження Програми розвитку пасажирських перевезень у Красилівській міській територіальній громаді на 2023 рік.   

Рішення №12

Про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Красилівська БЛ» на передачу автомобіля Renault  ВХ6804СІ  на баланс Комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг».   

Рішення №13

Про дострокове розірвання договору оренди нерухомого майна комунальної власності.

Рішення №14

Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості) з правом  передачі  невитребуваної земельної  частки  (пай)  в користування на умовах оренди.

Рішення №15

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Рішення №16

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

Рішення №17

Про  затвердження технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації земельної ділянки та внесення змін до договору оренди.

Рішення №18

Про  надання  згоди  на  поділ  земельної  ділянки.

Рішення №19

Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  для  зміни  її  цільового  призначення.

Рішення №20

Про укладення договорів  оренди  землі  на  новий  строк                      

Рішення №21

Про внесення змін до рішення міської ради від 09.07.2021 року № 1 «Про місцеві податки і збори ра території Красилівської міської територіальної громади».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь