Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Дякуємо нашим Збройним силам за Великдень

Дата: 18.04.2023 20:36
Кількість переглядів: 127

"Христос воскрес!
Слава Україні!
Зараз кожна наша дія і кожна наша гривня повинна бути направлена на те, щоб Україна була, щоб Україна вистояла, щоб допомогти нашим воїнам. Тому сьогодні по всіх старостинських округах громади і в Красилові проходять Великодні ярмарки та мистецькі акції і всі кошти, які ми сьогодні збираємо підуть на те найнеобхідніше, що зараз потрібно на передовій. Я дякую кожному з вас за ваш внесок і я впевнена, що Перемога буде, бо об'єднані ми–нездоланні! Виженемо окупанта до останнього чобота! Тримаємо стрій!" – Ніла Островська 

✅️ За участі освітніх закладів, закладів культури громади, працівників міської ради, представників батьківської та учнівської громадськості сьогодні в Красилівській громаді відбувся Великодній благодійний ярмарок та мистецька акція на підтримку Збройних сил України.

👉Домашні смаколики, духмяна випічка, солодощі, паски, желе, м'ясні страви, юшка, мед, різноманітні канапки, шашлик, смажена картопля на бороні, домашні консервації, вареники, напої, дитячий хенд-мейд, косметика, іграшки, парфуми, обереги, книги, картини, квіти, а головне – благородна мета,– допомога в придбанні тепловізійного прицілу для потреб групи 8 полку спеціального призначення ССО ім. Князя Ізяслава Мстиславича, яка захищає територіальну цілісність нашої країни в м. Бахмут! 

🎶Патріотичний настрій відвідувачам дарували вихованці хореографічної студії "Візерунок", учні Школи мистецтв, тріо "Калинове намисто" Центру культури та дозвілля "Перлина", захоплюючи талановитим виконанням українських пісень та граційністю рухів українського танцю. 

🤝Дякуємо організаторам та учасникам ярмарки та акції, також всім, хто долучився до збору коштів для придбання тепловізійного прицілу. 

💰Спільними зусиллями вдалося зібрати 234105, 50 гривень. 

💙Ми єдині, ми сильні, ми нездоланні, бо ми–українці!💛
🇺🇦Все буде вільна та незалежна Україна!🇺🇦

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь