Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні для вшанування Великого Кобзаря в Красилівській громаді біля пам’ятника Тараса Шевченка відбулась літературно-пісенна година

Дата: 22.05.2023 14:49
Кількість переглядів: 101

Сьогодні для вшанування Великого Кобзаря в Красилівській громаді біля пам’ятника Тараса Шевченка відбулась літературно-пісенна година:  «Повернутися, щоб жити у серцях» присвячена 162-ій річниці перепоховання праху Т.Г.Шевченка на Чернечій горі поблизу Канева

«Слава Україні! Слава нашому великому Пророкові. Не кожна нація має такого Велетня. Не кожна нація має таку «потужну» людину, яку цитують через століття. Сьогодні рядки, які написав Тарас Шевченко, є актуальними, як ніколи: «Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава. І воля святая!» - це наказ на боротьбу з клятими московитами. Зараз наша держава переживає найважчі часи, але ми вистоїмо, бо ми любимо Україну і хочемо бути щасливими тут – на рідній землі. 
Слава усім вам! Слава Україні! Героям слава!» - звернулась до присутніх Ніла Островська.

Разом з учнями та педагогами Красилівської гімназії № 1, Красилівського ліцею, учнями та викладачами Школи мистецтв та працівниками міської ради вшанували пам'ять Великого Кобзаря, поклавши квіти до його пам’ятника.

Доки українці шануватимуть Шевченка, доти дух волі не покине їх, доти вони матимуть Боже благословення на власну незалежну державу – Україну. Пам'ятаймо про це!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь