Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні в Красилівській громаді вперше відбувся патріотичний забіг з в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Дата: 23.05.2023 17:25
Кількість переглядів: 157

Спортивно-патріотичний захід розпочався з хвилини мовчання за всіма загиблими Героями, які віддали свої життя за Україну.

Усього в забігу зареєструвалися 341 учасник, в тому числі: найрідніші наших Героїв, Почесний громадянин міста Красилова Микола Онищук, депутати міської ради, учні навчальних закладів громади, вихованці та тренери дитячо-юнацької спортивної школи  ім. Героя України Вадима Зеленюка, працівники галузі освіти, культури та всі охочі жителі та гості громади.

До учасників забігу звернулась Ніла Островська: 

«Я вітаю усіх патріотів на цій площі, які сьогодні будуть бігти за наших Героїв. Ми будемо завжди пам’ятати тих, хто нам дає можливість жити у вільній Україні і будемо робити все від нас залежне, щоб підтримувати наших Воїнів і бути гідними наших Героїв. Я бажаю, щоб ви сьогодні з честю пробігли цей невеличкий марафон, і в думках знали – ви біжите за Героїв. Займайтесь спортом! Гартуйте свій дух! Будьте сильними!
Україна переможе!
Слава усім вам!
Слава збройним силам України!
Слава Україні! Героям слава!» 

Учасники бігли дистанцію 910 метрів за маршрутом, що стартував на  площі Незалежності, далі по вулиці Центральній, повз Красилівську гімназію №1 та  Красилівський ліцей до професійного ліцею через паркову Алею-вишиванку до фінішу на площу Незалежності.

Переможених і переможців у цьому спортивному заході немає.
Забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України" це наш вияв подяки військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь