Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Уклонімося пам’яті Героя-земляка!

Дата: 08.06.2023 16:34
Кількість переглядів: 103

 

Завтра, 09 червня, минає рік, як у боротьбі з країною-агресором загинув наш земляк, житель села Волиця – Микола БОЙКО.

Кавалер ордену «За мужність» І, ІІ, ІІІ ступенів – Микола БОЙКО, - став на захист своєї країни ще у 2014 році. Брав участь у важких боях в Луганській області. За оборону Луганського аеропорту нагороджений нагрудним знаком «За спецоперацію». За бої біля Слов’янська нагороджений медаллю «Незалежність України» ІІІ ступеня. В результаті важкого поранення у 2015 році був демобілізований, але з перших днів повномасштабного вторгнення рф на нашу землю, Микола став у стрій Захисників знову.

Сьогодні, напередодні поминальної дати, міський голова Ніла Островська разом із секретарем міської ради Іриною Морозович, сім'єю та рідними Миколи Юрійовича, старостою села Валентиною Сторожук, працівниками відділу культури та відділу освіти, а також з жителями старостинського округу взяли участь у годині пам’яті біля меморіальної дошки, яка розміщена на фасаді Волицької гімназії. 

«Час не гоїть рани…Стає ще болючіше…
Ми усвідомлюємо, яка страшна ціна нашого з вами життя. Ми завжди повинні пам’ятати, завдячуючи кому ми зустрічаємо кожен ранок, бачимо сонце, бачимо своїх дітей. На жаль, Микола не може це побачити…Йому б жити і радіти життю....,але ці нелюди зруйнували всі плани. І цю страшну ціну нашої свободи, нашого життя ми будемо пам’ятати завжди! Ми будемо пам’ятати кожного Героя, завдяки якому ми живемо! Ми маємо бути гідними наших Захисників – робити все можливе і неможливе, щоб родини відчували нашу підтримку, бо час ніколи не загоїться їхні рани – втрати найдорожчої людини в житті. Ми повинні бути поруч і робити все, щоб Україна була!
Вічна слава! Вічна пам’ять!
Слава Україні! Героям слава!» - Ніла ОСТРОВСЬКА

Також всі присутні вшанували світлу та вічну пам'ять Миколи БОЙКА хвилиною мовчання, поклавши квіти на могилу загиблого.

Ім'я Миколи БОЙКА назавжди в наших серцях.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь