Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

ЗАХОДИ ЩОДО  СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ, ПЕРЕДБАЧЕНІ КОМПЛЕКСНОЮ ПРОГРАМОЮ «ПІКЛУВАННЯ НА 2021-2025 РОКИ»

Дата: 16.08.2023 15:19
Кількість переглядів: 166

 1.   НАДАННЯ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ  УЧАСНИКАМ РОСІЙСЬКО- УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ, ВЕТЕРАНАМ ТА ЧЛЕНАМ ЇХ СІМЕЙ:

 

  • фінансова підтримка військовослужбовцям, які добровільно виявили бажання стати на захист України в період російсько-української війни, в розмірі 10,0 тис.грн;
  • матеріальна допомога військовослужбовцям, які отримали поранення, в розмірі 20,0 тис.грн;
  • матеріальна допомога військовослужбовцям, які потрапили в полон, або рахуються зниклими безвісти, в розмірі 20,0 тис.грн;
  • матеріальна допомога членам сімей загиблих жителів громади першої лінії споріднення до державних та визначних свят (День матері, День Незалежності та ін.);
  • матеріальна допомога жителям громади-учасникам російсько-української війни, які зазнали поранення та перебувають в складних життєвих обставинах, на реабілітаційні послуги масажного кабінету, розміщеного в Спортивно-реабілітаційному центрі, в розмірі 3,0 тис.грн., відповідно до медичних показань;
  • особам, які удостоєні Звання «Почесний громадянин Красилівської міської територіальної громади» забезпечено виплату одноразових грошових винагород у розмірі двох мінімальних заробітних плат, збільшених на суму оплати податку з доходів фізичних осіб та суму військового збору (на час прийняття рішення).

В разі, якщо Почесний громадянин Красилівської міської територіальної громади присвоюється посмертно, то грошову винагороду одержують члени його сімї.

2.  НАДАННЯ ПІЛЬГ НА :

відвідування Спортивно-реабілітаційного центру в м. Красилів (басейну,

реабілітаційного залу) жителям громади пільгових категорій:

  • учасникам бойових дій;
  • учасникам російсько-української війни, які зазнали поранень/травм під час виконання військового обовязку;

     -    дітям учасників бойових дій.

2.1. Забезпечення надання жителям громади, яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Красилів»,  «Почесний громадянин Красилівської міської територіальної громади» членам його сім’ї (в разі, якщо звання  присвоюється посмертно) та членам сімей загиблих учасників російсько-української війни, АТО/ООС, (батьки, дружина/чоловік, неповнолітні діти, а також   діти – особи з інвалідністю з дитинства (незалежно від їх віку) пільг на:

2.2. Безоплатне користування комунальним транспортом на автобусних маршрутах загального користування;

2.3. Безоплатне користування комунальними послугами (квартирна плата, тепло-, водопостачання, водовідведення), які надаються комунальними підприємствами Красилівської міської ради, з урахуванням пільги, яка надається за рахунок коштів державного бюджету.

2.4. Безоплатне відвідування Спортивно-реабілітаційного центру в м. Красилів (басейн, тренажерний  зал);

2.5. Безоплатне навчання у Красилівській школі мистецтв (діти, батьки яких є, були учасниками бойових дій, діти загиблих (померлих) Захисників, Захисниць України, які брали безпосередню участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення до інтересів держави у звязку військовою агресією російської федерації проти України, дітям, батькам яких присвоєно звання «Почесний громадянин Красилівської міської територіальної громади» (посмертно).

2.6.  Безоплатне харчування у закладах дошкільної освіти та загальноосвітніх закладах громади (дітям учасників бойових дій, дітям загиблих військовослужбовців, дітям, батьки (один з батьків) яких проходять військову службу під час воєнного стану для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів  держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, дітям, батькам яких присвоєно звання «Почесний громадянин Красилівської міської територіальної громади» (посмертно).

3.  Фінансування заходів з поховання жителів громади, військовослужбовців загиблих при виконанні військового обов’язку в період російсько-української війни.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь