Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

ГАВРИЛЮКА Івана Андрійовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Дата: 31.08.2023 16:57
Кількість переглядів: 250

Указом Президента України від 10 травня 2023 року № 269 за особисту мужність і самовіддані дії виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдата ГАВРИЛЮКА Івана Андрійовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Сьогодні, 31 серпня 2023 року, Ніла Островська разом з начальником Хмельницької районної військової адміністрації Анатолієм КАТЕРИНЧУКОМ, начальником групи морально психологічного забезпечення Хмельницького районного ТЦК та СП майором Олександром МЕЛЬНИКОМ та т.в.о. начальника четвертого відділу Хмельницького районного ТЦК та СП майором Іваном ВАСИЛЬЦОВИМ вручили орден родині загиблого Захисника Красилівської громади – дружині Ірині Володимирівні та донькам Олександрі і Дарині.

«Рідні, тримайтеся! Ми завжди з вами та поряд. Пишайтеся своїм татом, чоловіком. Він – Герой! Ми завжди будемо пам’ятати його подвиг!» - Ніла Островська.

ГАВРИЛЮК Іван Андрійович солдат 1 гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки. З початку повномасштабного вторгнення московської орди перебував на першій лінії фронту у місцях, де велися запеклі бої, відстоював рідну землю та вірив у Перемогу. 

Виявивши стійкість та мужність, Воїн загинув 12 листопада 2022 року під час бою поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

Вічна пам’ять полеглому Герою!
Вічна слава!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь