Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

В Красилівську громаду завітали представники громад Тернопільської та Волинської областей з метою обміну досвідом на тему «Побудова довіри як ефективний інструмент розвитку громад».

Дата: 26.09.2023 18:58
Кількість переглядів: 173

Сьогодні, з-за підтримки «U-LEAD з Європою», в Красилівську громаду завітали представники громад Тернопільської та Волинської областей з метою обміну досвідом на тему «Побудова довіри як ефективний інструмент розвитку громад».

Ніла Островська розповіла присутнім про шлях створення Красилівської громади, про її розвиток та чим громада живе сьогодні. 

Також міський голова поділилася своїм досвідом щодо впровадження ефективних інструментів комунікації для підвищення рівня довіри до влади.

Після представники громад попрямували в Красилівський ліцей, де Олена Заїка – начальник відділу освіти, молоді та спорту –  розповіла гостям про практику створення Красилівського ліцею.

Опісля, делегація представників громад продовжила свою роботу в Спортивно-реабілітаційному центрі, в якому присутні ознайомились із роботу закладу. Також Ніла Островська розповіла про те, як наша громада допомагає для Збройних Сил України та внутрішньо переміщених осіб та яким чином використовує можливості державних та міжнародних програм.

Активним обговоренням, відповідями на запитання, обміном власними історіями – так закінчився цікавий, пізнавальний, активний візит з обміну досвідом в Красилівську громаду!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь