Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Вічна пам’ять та вічна слава Герою!

Дата: 12.11.2023 09:55
Кількість переглядів: 173

«Ми завжди будемо пам’ятати Героїв, які віддали найцінніше, що мали - своє життя за кожного з нас, за вільну і  незалежну Україну!» - Ніла Островська

Сьогодні перша річниця з дня загибелі військовослужбовця, солдат 1 гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки, одного з найкращих синів України який поклав життя, захищаючи свою Батьківщину та народ в цій страшній війні–ГАВРИЛЮКА Івана.

 З початку повномасштабного вторгнення московської орди Іван перебував на першій лінії фронту у місцях, де велися запеклі бої, відстоював рідну землю та вірив у Перемогу. 

Виявивши стійкість та мужність, Воїн загинув 12 листопада 2022 року під час бою поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

Указом Президента України від 10 травня 2023 року № 269 за особисту мужність і самовіддані дії виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдата ГАВРИЛЮКА Івана Андрійовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Секретар міської ради Ірина МОРОЗОВИЧ та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марина СЛОБОДЯНЮК відвідали могилу та поклали квіти, вшанувавши подвиг нашого земляка, який воював за мир, за Україну, за нас.

Іван ГАВРИЛЮК назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

Вічна пам’ять полеглому Герою!
Вічна слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь