Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкта нерухомого майна

Дата: 19.12.2023 13:18
Кількість переглядів: 73

Назва об’єкта оцінки: нежитлова будівля громадського призначення (баня), яка належить до комунальної власності Красилівської міської територіальної громади, загальною (зовнішня) площею 268,1 кв. м. та основною (внутрішня) 216,7 кв. м., що розташована за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Чернелівка, вул. Центральна, 73А.

Дата, час і місце проведення Конкурсу: 02 січня 2024 р., о 10.00 год. 00 хв., м. Красилів,

пл. Незалежності,2, каб. 216 (адмінбудинок).

Балансоутримувач об’єкта оцінки: Красилівська житлово-експлуатаційна контора (код ЄДРПОУ 03356200).

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості для приватизації шляхом продажу на електронному аукціоні.

Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю – немає.

Замовник робіт з оцінки: Красилівська міська рада Хмельницької області (код ЄДРПОУ 04060737), пл.. Незалежності, 2, м. Красилів, 31000).

Платник робіт з оцінки: Красилівська житлово-експлуатаційна контора код (ЄДРПОУ 03356200), вул. Щаслива, 6, м. Красилів, 31000).

Очікувана вартість надання послуг з оцінки майна, що буде розглядатися конкурсною комісією під час обрання переможця для оцінки нерухомого майна становить 3000 грн.

Кінцевий термін подання документів: 01 січня 2024 р.

Перелік підтверджуючих документів, які подаються на розгляд комісії:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою;

- інформація на претендента за встановленою формою.

Вимоги до учасників конкурсу (кваліфікаційні вимоги до оцінювачів, що залучаються до надання послуг з оцінки майна, а також до суб’єктів оціночної діяльності, зокрема щодо їх практичного досвіду виконання робіт з оцінки об’єкта оцінки, а також подібного до оцінюваного майна), визначені пунктом 12 Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності (далі-Положення), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 року № 2075 ( у редакції наказу Фонду державного майна України від 16.01.2018 року №47).

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті з відміткою «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також слід зазначити назву об’єкта оцінки та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію, і складається з:

- конкурсної пропозиції, запечатаної  в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

- документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної  діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна за встановленою формою;

- підтверджуючих документів.

Відомості про місцезнаходження комісії – м. Красилів, пл. Незалежності, 2, каб. № 216 (адмінбудинок), відомості про місцезнаходження робочої групи – м. Красилів,                       пл. Незалежності, 2, каб. № 216 (адмінбудинок), тел. 4-24-94.

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь