Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Привітали ювілярів! 

Дата: 12.02.2024 17:18
Кількість переглядів: 120

Довгожителі – це жива історія нашого краю. Молоде покоління повинно пишатися їхньою життєвою мудрістю, багатим досвідом, незламністю перед воєнними лихоліттями, голодоморами та труднощами післявоєнної відбудови. 

10 лютого свої 95 та 90 років в колі родини зустріли жителька с. Мончинці Чернелівського старостинського округу – Олександра Олександрівна ЖУК та жителька м. Красилів– Ганна Лук'янівна ХУДА. 

Свою трудову діяльність Олександра Олександрівна ЖУК розпочала з 13 років в колгоспі, згодом працювала в дитячому садочку. 
Доля склалася так, що разом з чоловіком Олександра Олександрівна переїхала до Дніпропетровська, де працювала у радгоспі.
Вже після виходу на заслужений відпочинок, ювілярка із сім'єю повернулась на Красилівщину, де продовжувала працювати в колгоспі на різних роботах.

Іменинниця безмежно любить свою родину: разом з чоловіком народили та виховали трьох дітей, тішиться  внукам та правнуками, які її люблять та поважають.

Ганна Лук'янівна ХУДА значну частину життя присвятила роботі в галузі промисловості: 11 років працювала лаборантом на Красилівському цукровому заводі, згодом, і до виходу на пенсію, продовжила працювати на ДП "Красилівський агрегатний завод".  

Сьогодні наші іменинники проживають разом зі своїми найріднішими.

Для своїх дітей та їхніх родин ювілярки–наймиліші, найрідніші, найдорожчі та найкращі в світі матусі та бабусі, які навчили бути працелюбними, перемагати труднощі, поважати людей, любити життя, цінувати кожну мить.

Приємно, що наші іменинниці залишаються усміхненими, веселими, життєрадісними та щирими людьми. 

Вітаємо Олександру Олександрівну та Ганну Лук'янівну та бажаємо здоров’я, благополуччя, миру і злагоди. Нехай Господь дарує можливість зустріти ще не один день народження і не один ювілей в колі найближчих та найрідніших з усмішкою, наснагою та оптимізмом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь