Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

02 Лютого, 2024 р., 14:56
Національною соціальною сервісною службою України протягом 2023 року розроблено інформаційні пам’ятки з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі, які розміщено за наступними посиланнями:
01 Лютого, 2024 р., 16:17
Набуття статусу зареєстрованого безробітного та допомога по безробіттю.  Реєстрація безробітних у службі може відбуватися у два способи: особисто, під час відвідування центру зайнятості; через єдиний державний портал електронних послуг або мобільний застосунок Дія. Розмір допомоги визначається індивідуально, але під час дії воєнного стану максимальна сума не може перевищувати розміру мінімальної зарплати, встановленої законодавством на 1 січня календарного року. З 1 січня 2024 - це 7100 гривень. Податися на таку допомогу можна з першого дня після отримання статусу безробітного. На період дії воєнного стану тривалість виплати не може перевищувати 90 календарних днів. Водночас для людей передпенсійного віку (за рік до досягнення відповідного віку та за наявності необхідного для призначення пенсії за віком страхового стажу) тривалість виплати допомоги по безробіттю не може перевищувати 360 календарних днів. Послуги з працевлаштування. Особи, зацікавлені в пошуку роботи, можуть здійснювати її самостійний  пошук на Єдиному порталі вакансій  або оформити підписку на вакансії через чат-боти у Telegram  та Viber. Але, слід пам’ятати, що звернення до служби зайнятості може значно прискорити процес працевлаштування, оскільки часто фахівці служби здійснюють підбір кандидатів під конкретні замовлення роботодавців, зокрема - з організацією професійної підготовки безробітних безпосередньо на майбутньому робочому місці.
21 Грудня, 2023 р., 11:10
 ✅Якщо ви втратили кінцівку(ки) внаслідок повномасштабної війни, можете отримати безоплатне якісне протезування/ортезування в Україні за рахунок держави. Важливо: безоплатним є як сам протез/ортез, так і його обслуговування протягом строку його експлуатації. Статтею 4 Закону України “Про реабілітацію осіб з інвалідністю в України” визначена категорія осіб, які мають право, зокрема, на забезпечення допоміжними засобами реабілітації незалежно від встановлення інвалідності. Для забезпечення протезними виробами чи іншими допоміжними засобами реабілітації особам, які постраждали внаслідок війни (як цивільним, так і військовим) не потрібно встановлювати інвалідність. Оформлення інвалідності може бути необхідним для отримання інших пільг та виплат, які передбачені законодавством. Хто має право на отримання протезів та інших допоміжних засобів реабілітації?
20 Грудня, 2023 р., 16:37
Сьогодні відбулося засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Красилівської міської ради, де розглядались  питання інтеграції внутрішньо переміщених осіб на території громади та організації облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб на території Красилівської міської територіальної громади.
20 Грудня, 2023 р., 12:38
Кожна сім’я в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «пакунка малюка» (бебі бокса). Це – набір із понад 90 якісних засобів та виробів – усе, що точно знадобиться в перші місяці для догляду за немовлям: підгузки, пелюшки, ковдри, матрац, рушник, засоби гігієни, іграшки тощо.
05 Грудня, 2023 р., 16:35
З 25 листопада до 10 грудня проходить щорічна Всеукраїнська  акція «16 днів проти насильства», з метою привернення уваги суспільства до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
30 Листопада, 2023 р., 17:05
Насамперед пам’ятайте, що ви не самотні і не винні в тому, що сталося. Зверніться по медичну допомогу до найближчого закладу охорони здоров’я. Якщо це безпечно, попросіть про підтримку у родини, друзів або сусідів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь