Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

04 Липня, 2023 р., 16:19
    З 24 лютого 2022 року в Україні діє система безоплатної правової допомоги (БПД), яка допомагає захисникам і захисницям  та членам їх родин вирішувати правові проблеми. Право на одержання безоплатних правових послуг гарантується Законом України «Про безоплатну правову допомогу».
02 Червня, 2023 р., 14:18
       Міністерство юстиції України інформує про запуск інформаційної кампанії системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни   та домашнього насильства.
09 Травня, 2023 р., 17:18
                         Інформація для надавачів соціальних послуг
02 Березня, 2023 р., 08:35
Кабінетом Міністрів України затверджено Постанову Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 року № 1393 про «Порядок реалізації спільного з Міжнародною Федерацією Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариства Червоного Хреста України проекту щодо надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни»
26 Січня, 2023 р., 16:26
        Що відповідно  до постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 року № 1390 «Деякі питання строку дії посвідчень осіб з інвалідністю внаслідок війни на період воєнного стану» встановлено, що строк дії посвідчень з написом «Посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни», виданих особам з інвалідністю внаслідок війни, у яких групу інвалідності встановлено із строком переогляду та строк якого припав на період воєнного стану, якщо медико-соціальною експертною комісією не було проведено повторний огляд, продовжується без звернення таких осіб до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві державних адміністрацій, виконавчих органів міських, районних у місті (у разі їх утворення) рад.
29 Грудня, 2022 р., 13:58
Під головуванням міського голови Ніли Островської сьогодні відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Красилівської міської ради.
02 Грудня, 2022 р., 13:59
Щорічно з 25 листопада до 10 грудня в усьому світі проводиться акція «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання будь-яких форм насильства.
25 Липня, 2022 р., 15:00
Умови надання грошової допомоги від міжнародних організацій 1. Грошова допомога надається міжнародними організаціями в рамках реалізації проєкту щодо надання додаткових заходів соціальної підтримки окремих категорій населення, зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб, передбаченого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2022 року № 487 «Про реалізацію спільного з Місією Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариством Червоного Хреста України проекту щодо додаткових заходів соціальної підтримки окремих категорій населення».
18 Липня, 2022 р., 08:56
ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь