Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Оголошення

21 Лютого, 2020 р., 10:20
Мета проведення робіт: розроблення детального плану території за межами населених пунктів Красилівської міської ради на території Чепелівського старостинського округу Красилівського району Хмельницької області для влаштування кладовища.                                                    
07 Лютого, 2020 р., 17:28
Основні вимоги до кандидатів на зайняття вакантної посади заступника начальника відділу культури Красилівської міської ради: - громадянство України; - вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста в напрямку музичного мистецтва; - вільне володіння державною мовою; - вміння працювати на персональному комп’ютері; - стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби не менше 2 років. До конкурсної комісії необхідно подати такі документи: заяву про участь у Конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних). Особи, які бажають взяти участь у зазначеному Конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції» (в електронному вигляді шляхом заповнення відповідної форми на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції). Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо). Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: пл. Незалежності, 2, м. Красилів, 31000, відділ культури Красилівської міської ради Хмельницької області. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за тел. 4-22-71.
07 Лютого, 2020 р., 14:54
Мета проведення робіт: виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.                                                      
07 Лютого, 2020 р., 14:51
На виконання рішення Красилівської міської ради Хмельницької області від 01.11.2019 року № 3 „Про викуп земельної ділянки для суспільних потреб”, оголошується конкурс  по відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її подальшого викупу для суспільних потреб для під’їзду до  об'єкта забезпечення життєдіяльності населеного пункту – водозапірної свердловини по вул. Перемоги в м. Красилів Хмельницької області.
31 Січня, 2020 р., 10:54
Основні вимоги до кандидатів на зайняття вакантної посади головного спеціаліста відділу праці, зайнятості та соціального захисту населення Красилівської міської ради:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь