Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
09 Лютого, 2024 р., 17:28
Сьогодні, під головуванням міського голови Ніли Островської, відбулось перше засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення - консультативно-дорадчого органу при виконавчому комітеті Красилівської міської ради.
08 Лютого, 2024 р., 13:30
08 лютого, 9 років тому, жахлива війна на сході України забрала життя молодого воїна, відданого патріота, 23-річного Петра ШЕМЧУКА.
07 Лютого, 2024 р., 14:09
На жаль, рак посідає одне з чільних місць серед причин смертності українців.
07 Лютого, 2024 р., 13:31
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 07 лютого 2024 року під головуванням міського голови, голови Комісії з питань захисту прав дитини, Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини.
06 Лютого, 2024 р., 14:08
 У 2023 році в Україні було зареєстровано 12 випадків лістеріозу, загальнонаціональний показник захворюваності склав 0,02 на 100 тисяч населення. В той же час, у 2022 році було зареєстровано лише 2 випадки лістеріозу.
31 Січня, 2024 р., 17:04
З метою реалізації проєкту «NewHome», в рамках якого заплановано на території громади будівництво житла для потреб внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців та членів їх сімей, соціально незахищених верств населення, сьогодні, 31 січня 2024 року, між громадською організацією «Заходи», в особі голови організації Юрія ДАВИДЕНКА, та Красилівською міською радою, в особі міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, підписано відповідний Меморандум про співпрацю. 
31 Січня, 2024 р., 14:08
Виконавчим комітетом Красилівської міської ради підтримано ініціативу міського голови Ніли Островської щодо зменшення, на період дії воєнного стану в Україні, вартості проїзду на автобусних маршрутах загального користування в м. Красилів та забезпечення безкоштовного проїзду у міському транспорті усіх жителів громади у суботу та неділю.
30 Січня, 2024 р., 11:19
30 січня 2024 під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету міської ради, в ході якого члени виконкому одноголосно підтримали 19 запропонованих проєктів рішень. Основне серед прийнятих рішень: визначено перелік та обсяги закупівель життєвонеобхідних товарів для військових; затверджено план заходів щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені та паводків на території громади у 2024 році; внесено зміни до розкладу руху автобусного маршруту загального користування на території громади Красилів – Воскодавинці. зменшено до 10,00 грн. тариф за одну поїздку пасажира на автобусних маршрутах загального користування в м. Красилів та встановлено безкоштовний проїзд по місту щосуботи і щонеділі; продовжено терміни тимчасового проживання у гуртожитку комунальної власності; надано дозвіл на видалення аварійних дерев на території громади; погоджено розміщення виїзної роздрібної торгівлі товарами в місті; надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами і власниками якого будуть діти; затверджено висновок про доцільність позбавлення батьківських прав; зареєстровано помічника дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки; виділено фінансову підтримку жительці громади, член сім’ї якої загинув при виконанні військового обов’язку на території Афганістану, в розмірі 5,0 тис. грн.; передбачено фінансування заходів з поховання учасника російсько-української війни; надано допомогу 7 учасникам російсько-української війни, які отримали поранення під час виконання військового обов’язку, в розмірі 20,0 тис. грн. кожному; надано допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн. та матеріальну допомогу 9 жителям громади на загальну суму 39,0 тис. грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь