Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
20 Лютого, 2024 р., 14:32
В Красилівській громаді продовжується добра традиція – вітати поважних довгожителів з днем народження, адже вони – це жива історія нашої громади із життєвою мудрістю та багатим досвідом, своїми секретами довголіття. 
20 Лютого, 2024 р., 11:54
Сьогодні, 20 лютого, біля пам’ятного знаку  «Героям України» міський голова Ніла Островська разом з священниками релігійних конфесій Красилівської громади та працівниками структурних підрозділів міської ради вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні!
16 Лютого, 2024 р., 11:45
Сьогодні, 16 лютого, минає перша річниця з дня загибелі в російсько-українській війні Героя Андрія ЛИСАКОВСЬКОГО, який заради незалежності нашої Батьківщини, заради свободи її народу віддав найцінніше – власне життя. 
16 Лютого, 2024 р., 10:41
Щороку, у весняний період, триває масова торгівля ранньоквітучими видами рослин, зокрема й тими, що занесені до Червоної книги України, є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення.
15 Лютого, 2024 р., 13:51
Сьогодні, 15 лютого 2024 року, в Красилівській громаді неординарна і дуже приємна  подія: свій 100 – річний ювілей святкує жителька міста Красилів –БЕЛІНСЬКА Пелагея Пилипівна.
15 Лютого, 2024 р., 13:01
Сьогодні ми вшановуємо усіх без винятку солдатів і офіцерів, рядових і генералів, робітників та службовців, яким судилося пройти вогняне пекло бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь