Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
14 Грудня, 2023 р., 16:08
14 грудня, в День вшанування учасників ліквідації наслідків техногенної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції, Красилівська громада вшанувала людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося із зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС. 
13 Грудня, 2023 р., 15:37
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 13 грудня 2023 року, під головуванням міського голови, голови Комісії з питань захисту прав дитини, Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини. 
12 Грудня, 2023 р., 11:15
Сьогодні, 12 грудня, минає рік з дня загибелі нашого земляка, солдата, стрільця-санітара – Андрія СТЕПАНЕНКА.
11 Грудня, 2023 р., 15:49
Сьогодні, 11 грудня 2023 року, жителі Красилівської громади «живим» коридором шани та пам’яті, навколішки, з державною символікою та квітами зустріли траурний кортеж із Героєм, Захисником України – Олександром ОКАРСЬКИМ.
08 Грудня, 2023 р., 16:31
У День місцевого самоврядування, в рамках німецько-українського проєкту «SHE CAN! ВОНА МОЖЕ – розширення прав і можливостей жінок в українських громадах», в Красилівському ліцеї для учениць 11 класів організовано політичний шкільний ,,День дівчат’’, участь в якому взяла міський голова Ніла Островська. В ході зустрічі, між старшокласницями та міським головою відбувся невимушений діалог, в ході якого Ніла Василівна розповіла учням про свій життєвий шлях до посади міського голови, про сьогодення нашого міста, про те, як змінився Красилів та громада під її керівництвом і чим живе Красилівська громада в період воєнного стану, як жителі гуртуються аби допомогти нашим військовим. «Ви знаєте, що Україна зараз проживає непрості страшні часи – часи війни. Але в ці страшні часи добре видно світлих людей. Видно, хто і як бореться заради рідної землі, заради України, заради нашої свободи. Не важко боротися, коли живеш на вільній території України. Важко під окупацією і під росією. Тоді нема ні волі, ні свободи…» - наголосила міський голова. В свою чергу дівчатка мали можливість ставити запитання, що їх цікавлять чи турбують, та з перших уст отримати на них відповіді. По завершенню зустрічі одинадцятикласниці привітали Нілу Островську з Днем місцевого самоврядування, побажавши натхнення у роботі, миру та Перемоги нашій Україні!  Також міський голова зустрілась із активними жінками, що працюють в громаді, в ході якої учасниці окреслили подальші спільні плани направлені на запровадження прямого партнерства з німецькими муніципалітетами. Висловлюємо вдячність громадськими організаціями “Діалог для розуміння“ (Німеччина, Берлін) та  “Агенція розвитку освітньої політики” (Україна, Київ) за реалізацію німецько-українського проєкту «SHE CAN! ВОНА МОЖЕ – розширення прав і можливостей жінок в українських громадах» основною метою якого є не лише мотивувати, навчати та об’єднувати жінок в громадах України для просування їх рівних прав у місцевому самоврядуванні та політиці, а й запровадження прямого партнерства з німецькими муніципалітетами.
07 Грудня, 2023 р., 15:48
«Сьогодні День місцевого самоврядування–свято всіх тих, хто працює для людей. Я вас всіх вітаю і бажаю міцного здоров’я, сил та енергії рухатись далі, щоб вистояти і перемогти. Бажаю вам успіхів у всіх наших маленьких та великих справах!» - Ніла Островська

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь