Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
03 Грудня, 2020 р., 11:15
Уже третій рік поспіль в рамках реалізації спільного Меморандуму Міністерства освіти і науки України та The LEGO Foundation першокласники Нової української школи закладів загальної середньої освіти нашої громади безоплатно отримали ігрові набори LEGO Six Bricks.
02 Грудня, 2020 р., 17:20
Станом на сьогодні, в Красилівській громаді маємо наступну статистику: ?З початку пандемії на COVID-19 захворіло 744 жителя громади, одужало – 590. ? З 137 жителів громади, які на сьогоднішній день хворі: - 107 - лікується амбулаторно; - 30 - перебуває на cтаціонарному лікуванні в профільних лікарнях Хмельницької області. ?126 жителів громади перебуває на самоізоляції у зв’язку з контактом із хворими на COVID-19.
02 Грудня, 2020 р., 11:42
Сучасний рівень інформаційних технологій дозволяє вирішити чимало питань в органах Державної податкової служби дистанційно.
02 Грудня, 2020 р., 11:34
Зекономити час та зробити життя зручнішим і мобільнішим громадянам, підприємцям та бухгалтерам допоможе електронний кабінет.
01 Грудня, 2020 р., 17:49
Сьогодні, в рамках реалізації Хмельницького регіонального компоненту проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації у Вінницькій та Хмельницькій областях», голова Благодійного фонду «КСЕНА» Оксана Устинова,представники Центру зайнятості, спеціалісти сектору сімейної політики Красилівської міської ради, директор «Красилівського Центру надання соціальних послуг» Тамара Магмет, бібліотекарі Красилівської Центральної бібліотеки. взяли участь у вуличній акції з нагоди Міжнародного дня за скасування рабства, що проходить у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства".
01 Грудня, 2020 р., 13:19
7 грудня в Україні відзначається Всесвітній день української хустки. Відділ культури Красилівської міської ради запрошує прийняти участь у флешмобі, одягнути українську хустку та виставити свою світлину в мережі Facebook під хештегом: #красаухустці . Адже хустка – це символ українського народу вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям та патріотизм. Свято української хустки сприятиме збереженню та відродженню народних традицій.
01 Грудня, 2020 р., 10:45
Міська рада спільно із Красилівським центром зайнятості продовжує щомісячну рубрику вакантних посад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь