Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
13 Жовтня, 2023 р., 11:05
На жаль, сьогодні, 13 жовтня, наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі… 
13 Жовтня, 2023 р., 09:43
Куріння як фактор ризику серцево-судинних захворювань: чим загрожує та як відмовитися Кожен п'ятий українець — курить. І щороку ця смертельна залежність забирає 130 тисяч життів в Україні. ❗️ Саме через куріння серцево-судинна система перестає нормально функціонувати. Під впливом тютюнового диму клітини крові налипають на стінки судин та утворюють тромби — а це може призвести до стенокардії, інфаркту або інсульту. До того ж куріння підвищує артеріальний тиск та призводить до артеріальної гіпертензії. Вживання тютюну — це залежність, проте відмовитися від неї під силу кожному. Гортай серію — там практичні рекомендації, які допоможуть тобі назавжди попрощатися з курінням. А щоб визначити свій рівень залежності від тютюну та знайти більше порад щодо відмови — переходь на сайт 👉🏻 https://stopsmoking.org.ua/ 🚭 І пам’ятай: безпечного куріння не існує — навіть кілька сигарет, які ти викурюєш час від часу, все одно несуть шкоду твоєму серцю та судинам. Дізнайся про свій ризик розвитку хвороб серця і судин за допомогою швидкого тесту на сайті: https://cvd.phc.org.ua/ Стань на варті свого серця — відмовся від тютюну та нікотину! #СтаньНаВартіСвогоСерця Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».
12 Жовтня, 2023 р., 15:19
Вічна слава Герою!
11 Жовтня, 2023 р., 17:14
➡️Протягом 10-11 жовтня за участі міського голови Ніли Островської постійні комісії міської ради проводили свої робочі засідання та опрацьовували проєкти рішень, що плануються до розгляду 39-ї позачергової сесії міської ради, яка оголошена на 12 жовтня 2023 року.
11 Жовтня, 2023 р., 12:50
Сьогодні, 11 жовтня 2023 року, «живим» коридором-пам'яті міський голова Ніла Островська разом із працівниками міської ради, освітянами, працівниками культури, підприємств, установ, організацій і жителями Красилівської громади провели в останню путь Героя-захисника, жителя села Севрюки Антонінської громади, старшого кулеметника 2 протитанкового відділення протитанкового взводу 4 батальйону оперативного призначення, старшого солдата – Андрія ДМИТРЕВИЧА, який помер 06 жовтня від отриманих поранень під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.
10 Жовтня, 2023 р., 12:23
10 жовтня 2023 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на розгляд якого було винесено 16 питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь