Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
24 Жовтня, 2023 р., 13:26
24 жовтня 2023 року під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, члени виконкому розглянули 13 проєктів рішень та підтримали їх. Серед прийнятих, рішення про: ➡️підведення підсумків роботи із зверненнями громадян в міській раді за 9 місяців 2023 року; ➡️визначення переліку та обсягів закупівель життєвонеобхідних товарів для військових; ➡️встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для Красилівського ПВКГ; ➡️взяття на квартирний облік осіб, які потребують поліпшення житлових умов, з числа пільгових категорій; ➡️продовження термінів тимчасового проживання у жилих приміщеннях комунальної власності громади; ➡️погодження наміру передачі комунального майна в оренду; ➡️забезпечення захисту майнових і немайнових прав дітей; ➡️утворення консультаційно-дорадчого органу при виконкомі з підтримки цивільного населення; ➡️фінансування заходів з поховання двох учасників російсько-української війни; ➡️надання допомоги 4 учасникам російсько-української війни, які отримали поранення під час виконання військового обов’язку, в розмірі 20,0 тис. грн. кожному; ➡️надання матеріальної допомоги 8 жителям громади на загальну суму 16,0 тис. грн.
23 Жовтня, 2023 р., 11:43
Сьогодні, 23 жовтня 2023 року, живим коридором пам'яті та шани міський голова Ніла Островська разом із працівниками міської ради, освітянами, працівниками культури, підприємств, установ, організацій і жителями Красилівської громади провели в останню путь Героя-захисника, жителя села Закриниччя Антонінської громади, стрільця– помічника гранатометника солдата– Івана ВОЛИЦЬКОГО, який загинув внаслідок артилерійського обстрілу противника 16 жовтня 2023 року на території Харківської області.
19 Жовтня, 2023 р., 15:30
Сьогодні, 19 жовтня 2023 року, наша громада прощалася з солдатом-кулеметником стрілецького відділення – Олегом ПЕРМІНОВИМ, який помер 11 жовтня. 
19 Жовтня, 2023 р., 09:47
Існує міф, що алкоголь знімає стрес. Та насправді алкоголь — це депресант, який пригнічує нервову систему та лиш посилює тривожний стан.  А токсична дія спиртного шкодить серцево-судинній системі: клітини серцевого м'яза особливо чутливі до алкоголю та при цьому повільно відновлюються. Як результат, підвищується ризик розвитку кардіоміопатії, ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, ураження артерій та інсульту.  Пригадай ще один міф — мовляв, помірна кількість алкоголю не загрожує організму. Але це не так. Як наголошує Всесвітня організація охорони здоров'я, безпечної дози алкоголю не існує. Ні одного келиха, ні половини склянки!   Відмовся від алкоголю заради свого здорового серця! Ось кілька дієвих порад, що допоможуть тобі “зав’язати” зі спиртним  І пам’ятай: ти завжди можеш звернутися до свого сімейного лікаря за фаховою консультацією та підтримкою  Дізнайся про свій ризик розвитку хвороб серця і судин за допомогою швидкого тесту на сайті: https://cvd.phc.org.ua/ Стань на варті свого серця — відмовся від алкоголю! #СтаньНаВартіСвогоСерця Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».
18 Жовтня, 2023 р., 16:39
Сьогодні, 18 жовтня 2023 року,  зі сльозами на очах, з державними прапорами і квітами Красилівська громада провела в останню дорогу Героя, справжнього патріота, вірного захисника України, жителя села Сорокодуби Чернелівського старостинського округу, навідника 2 танкового взводу 2 танкової роти танкового батальйону, солдата  – Івана ЮЗЮКА, який загинув 12 жовтня, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області, отримавши поранення несумісні із життям внаслідок ураження танку з протитанкового ракетного комплексу противника.
16 Жовтня, 2023 р., 09:46
Всесвітній день здорового харчування — привід вкотре нагадати, що незбалансовано раціонально є з головних причин розвитку серцево-судинних захворювань: артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, інфаркту та інсульту ❤️‍🩹 Співачка Джамала та її родина знають, що здорове меню захищає серце від хвороби, а також послабити емоційне напруження та контролювати вагу. Ось 7 правил збалансованого раціону від Всесвітньої організації охорони здоров'я, якими досягається Джамала та її родина: 🥄 Не досолюй їжу, аби слідувати денній нормі солі — не більше 1 год. л. у всіх продуктах. Пам'ятайте: посилене споживання натрію посилення підвищеного кров'яного тиску. 🥩 Ковбаси та консерви замінюю на нежирне мʼясо. 🍏 Щодня вживай 400 г (або 5 порцій) овочів чи фруктів, додаючи їх до кожного прийому їжі. 1 порція = 1 фрукт чи овоч середнього розміру. 🍬 Твоя доза цукру — до 10 год. л. Краще заміни цукерки, шоколад, пиріжки, солодкі напої на фрукти та ягоди. Зверни увагу, що солодкі йогурти та соуси також містять багато цукру, тож радимо завжди читати етикетки на продуктах перед покупкою. 🫘 Їж більше клітковини — цільнозернових каш, бобових та горіхів. ці продукти погіршують рівень холестерину в крові. 🍟 Попрощайся з трансжирами — промисловою випічкою, фастфудом та смаженими стравами. Натомість обирай рослинні олії, горіхи, авокадо, рибу, а також більш здоровий спосіб приготування страв (запікай, готуй на пару). 🍽️ Контролюйте розміри та кількість порцій, щоб не переїдати. Ти можеш зберегти своє серце, якщо піклуватися про здоров'я щодня. Дізнайтеся про свій ризик розвитку хвороб серця і судин за допомогою швидкого тесту на сайті: https://cvd.phc.org.ua/ Стань на варті свого серця — харчуйся здорово! #СтаньНаВартіСвогоСерця Ініціатива проводиться в межах україно-швейцарського проекту «Діємо для здоров’я». https://www.facebook.com/AdvocacyCenterLife/posts/pfbid0WHZ4AAdrTZNGQJ3XjP5rohbDMdFnQFdA9NKuHwZNE1z1emcoxmsXm8i4phZZDU7ul?__cft__[0]=AZUbH9r6Z6q-7Lrc4qOZerpDrflWsD16ChDCAb v-uYQ2SFEqCLX4fV54QyQMSGDZ1yMPOfTe_a14zq9kxl2SUQr5ngC6RPYYVcNj0OmOG3r3Ky4Eec6RlGdC7PF3u8Zg-mYwtSICfMKYjRi5enbiY5ico3hptAt6Dh_6PUPUxlfSrw&__tn__ =%2CO%2CP-R
14 Жовтня, 2023 р., 10:39
Сьогодні, 14 жовтня 2023 року, живим коридором пам'яті та шани міський голова Ніла Островська разом із працівниками міської ради, освітянами, працівниками культури, підприємств, установ, організацій і жителями Красилівської громади провели в останню путь Героя-захисника, жителя селища Антоніни, навідника 2 десантно-штурмового відділення 1 десантно-штурмового взводу 8 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону, солдата – Івана ПРОКОПЧУКА, який мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну,  її свободу та незалежність загинув 10 жовтня поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області. 
13 Жовтня, 2023 р., 11:05
На жаль, сьогодні, 13 жовтня, наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі… 
13 Жовтня, 2023 р., 09:43
Куріння як фактор ризику серцево-судинних захворювань: чим загрожує та як відмовитися Кожен п'ятий українець — курить. І щороку ця смертельна залежність забирає 130 тисяч життів в Україні. ❗️ Саме через куріння серцево-судинна система перестає нормально функціонувати. Під впливом тютюнового диму клітини крові налипають на стінки судин та утворюють тромби — а це може призвести до стенокардії, інфаркту або інсульту. До того ж куріння підвищує артеріальний тиск та призводить до артеріальної гіпертензії. Вживання тютюну — це залежність, проте відмовитися від неї під силу кожному. Гортай серію — там практичні рекомендації, які допоможуть тобі назавжди попрощатися з курінням. А щоб визначити свій рівень залежності від тютюну та знайти більше порад щодо відмови — переходь на сайт 👉🏻 https://stopsmoking.org.ua/ 🚭 І пам’ятай: безпечного куріння не існує — навіть кілька сигарет, які ти викурюєш час від часу, все одно несуть шкоду твоєму серцю та судинам. Дізнайся про свій ризик розвитку хвороб серця і судин за допомогою швидкого тесту на сайті: https://cvd.phc.org.ua/ Стань на варті свого серця — відмовся від тютюну та нікотину! #СтаньНаВартіСвогоСерця Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь