Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
28 Жовтня, 2019 р., 14:44
Сьогодні, 28 жовтня 2019 року на Меморіальному комплексі Площа слави відбувся захід однієї з найбільш значущих дат в своїй історії - 75–ї річниці  визволення України від нацистських загарбників.
24 Жовтня, 2019 р., 18:07
В рамках обласного семінару завідуючих методично-бібліографічними підрозділами центральних бібліотек Хмельниччини, 23 жовтня в Центральній  бібліотеці Красилівської міської ради відбулась професійна майстерня на тему: «Досягнення та проблеми методичної діяльності  в умовах децентралізації».
24 Жовтня, 2019 р., 18:04
Оксана Радушинська – відома в Україні письменниця, ведуча цікавих радіо та телепередач, переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів, зрештою цікава, непересічна особистість.
18 Жовтня, 2019 р., 22:28
18 жовтня 2019 року спільно із громадською організацією ГО «Центр UA» відбулася публічна консультація щодо шляхів підвищення якості освіти у громаді. В обговоренні взяли участь міський голова Ніла Островська, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Олена Заїка,  представник ГО «Центр UA» Олег Черненко, педагоги,  керівники закладів загальної середньої освіти, учні та батьки. Звертаючись до учасників зібрання Ніла Василівна зазначила, що освітня галузь громади  реформується і має потужний потенціал до розвитку. Учасники публічної консультації обговорили питання щодо підвищення якості освіти,  кваліфікації та мотивації педагогів, можливості модернізації позаурочної роботи з метою покращення результативності освітнього процесу.
18 Жовтня, 2019 р., 14:59
З метою ефективного використання коштів міського бюджету по фінансуванню проектів за рахунок залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій, що утворився станом на 01.01.2019 року, та коштів бюджету громади по об’єктах та заходах, затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 05.12.2018 року № 934-р, міська рада прийняла рішення про направлення звернення до Кабінету Міністрів України щодо розблокування Державною казначейською службою України коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
18 Жовтня, 2019 р., 14:54
Розглянувши звернення громадських організацій Красилівщини та Хмельниччини щодо недопущення реалізації «формули Штайнмаєра», Красилівська міська рада прийняла рішення про звернення до Верховної Ради України, Президента України та Народного депутата України по виборчому округу № 189 Олени Копанчук з вимогами:
18 Жовтня, 2019 р., 14:51
Сьогодні, 18 жовтня 2019 року, втретє за роки проведення військового російсько-українського протистояння на сході України, Красилівською міською радою прийнято рішення про надання фінансової підтримки на придбання житла учаснику бойових дій, котрий перебуває на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті міської ради, користується правом першочергового одержання жилих приміщень та є першим у списку учасників бойових дій на сході України.
17 Жовтня, 2019 р., 15:34
17 жовтня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.
15 Жовтня, 2019 р., 08:21
Рідний край. Він починається від батьківського порогу, калини біля хати, стежини з барвінку, який ніжно стелиться у садку. І серед давньої подільської землі є краплиночка на карті – це наше село Чепелівка. Воно прекрасне і неповторне, щедро заквітчане садами прикрашене чепурними хатинами…
15 Жовтня, 2019 р., 08:16
«Я, захисник України. Взявши в руки зброю, урочисто клянусь своєю честю і совістю перед великим народом українським, перед пролитою кров’ю усіх найкращих синів України, боротися за повне визволення всіх українських земель і українського народу від загарбників та здобути Українську Самостійну Соборну державу. В цій боротьбі не пожалію ні крові, ні життя, і буду битись до останнього подиху і повної перемоги над усіма ворогами України», - Це слова найкращих людей на землі, завдяки яким ми сьогодні маємо одне із найвеличніших свят українського народу – День захисника України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь