Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
12 Листопада, 2019 р., 16:14
Сьогодні, 12 листопада 2019 року, Красилівська міська рада на своєму пленарному засіданні розглянула пропозиції щодо формування нових округів (на території Хмельницької області, а саме:
12 Листопада, 2019 р., 16:01
12 листопада 2019 року під головуванням голови Красилівської районної організації ветеранів України Володимира Боднарчука відбулась звітно-виборча конференція районної ради ветеранів.
11 Листопада, 2019 р., 17:07
Сьогодні, 11 листопада 2019 року, міський голова Ніла Островська запросила голів постійних депутатських комісій міської ради обговорити потребу в скликанні позачергової сесії з питань:
11 Листопада, 2019 р., 11:39
З метою популяризації спортивного орієнтування серед молоді, залучення учнів до занять спортом, визначення кращих спортсменів 10 листопада 2019 року в Лісовогринівецькому лісовому масиві пройшла Відкрита Першість Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді зі спортивного орієнтування.
11 Листопада, 2019 р., 08:08
Сьогодні, 8 листопада 2019 року, жителі села Кульчинки в черговий раз довели свою щиру й сердечну любов до рідного краю, влаштувавши чудове свято з нагоди Дня села. Під звуки народного аматорського духового оркеструв Центру культури "Перлина" усі жителі села згуртувались у велику дружню українську родину. У цей день, в приміщенні сільського клубу міський голова Ніла Островська привітала усіх присутніх:
09 Листопада, 2019 р., 08:03
9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва. Тож напередодні свого професійного свята, в Центрі культури «Перлина» зібрались талановиті, творчі люди, які створюють свято, дарують радість, несуть культуру до кожного серця, кожної душі.
08 Листопада, 2019 р., 09:09
Щороку, 9 листопада, Україна відзначає чудове свято – День української писемності та мови. Напередодні цієї дати, 7 листопада дитяча бібліотека запросила своїх користувачів, учнів 3-б класу загальноосвітньої школи №3 з класним керівником Марією Гнидюк, на свято мови: «Квітни мово, солов’їна». Бібліотекар Людмила Тумановська розповіла про складний і тернистий шлях української мови до її визнання і становлення, про важливе значення мови в житті людини. На заході лунало поетичне слово про рідну мову під час поетичної хвилинки «Наша мова – калинова». Діти змагалися у різноманітних вікторинах та конкурсах: «Розгадай слова», «Бездонність мудрості народної»», «Прислів’я та приказки», «Мовні перлини». Багато цікавого про українську мову юні мовознавці дізналися з мультимедійної презентації «Моя мова, барвінкова».
07 Листопада, 2019 р., 13:13
Красилівська дитяча школа мистецтв Красилівської міської ради є одним із пріоритетних закладів позашкільної освіти в нашій громаді, яка надає освіту мистецького спрямування, де навчається 330 учнів та працюють 29 творчих викладачів.
07 Листопада, 2019 р., 08:44
Міська рада спільно із Красилівським центром зайнятості продовжує щомісячну рубрику вакантних посад. Наша мета – допомогти шукачам і роботодавцям знайти короткий і безпечний шлях один до одного і досягти бажаного: отримати роботу і робітника.
06 Листопада, 2019 р., 15:20
Щорічно, у листопаді місяці стартує обласна Спартакіада дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти з видів спорту, що культивуються на Хмельниччині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь