Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
15 Жовтня, 2019 р., 08:21
Рідний край. Він починається від батьківського порогу, калини біля хати, стежини з барвінку, який ніжно стелиться у садку. І серед давньої подільської землі є краплиночка на карті – це наше село Чепелівка. Воно прекрасне і неповторне, щедро заквітчане садами прикрашене чепурними хатинами…
15 Жовтня, 2019 р., 08:16
«Я, захисник України. Взявши в руки зброю, урочисто клянусь своєю честю і совістю перед великим народом українським, перед пролитою кров’ю усіх найкращих синів України, боротися за повне визволення всіх українських земель і українського народу від загарбників та здобути Українську Самостійну Соборну державу. В цій боротьбі не пожалію ні крові, ні життя, і буду битись до останнього подиху і повної перемоги над усіма ворогами України», - Це слова найкращих людей на землі, завдяки яким ми сьогодні маємо одне із найвеличніших свят українського народу – День захисника України.
13 Жовтня, 2019 р., 13:00
Сьогодні, 13 жовтня 2019 року, відзначає своє 90-річчя з дня народження ветеран праці, жителька села Чепелівка - Прокопчук Олена Григорівна, яка основну частину свого життя сумлінно працювала в сільськогосподарському підприємстві «Правда»(с. Чепелівка).
13 Жовтня, 2019 р., 08:07
Саме сьогодні,13 жовтня 2019 року, в переддень Дня українського козацтва, Дня захисника України і свята Покрови Пресвятої Богородиці, жителі села Дружне в черговий раз довели свою щиру й сердечну любов до рідного краю, влаштувавши чудове свято з нагоди 575-ї річниці від першої писемної згадки про село.
10 Жовтня, 2019 р., 16:54
Сьогодні, 10 жовтня 2019 року, до місцевої жительки Кізюн Марії Іванівни на життєвий поріг завітав 90-річний ювілей.
10 Жовтня, 2019 р., 15:03
За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж 9 місяців поточного року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 34,1 млн гривень.
10 Жовтня, 2019 р., 08:18
Люблю я в рідному селі веселі співанки пташині. І річки швидку течію, і кущ калини при долині. Пропахлі вітром колоски, гінке, безмежне поле, І мамин хліб, і ті стежки якими йшли до школи.. І перші квіти у гаю, і щедре сонечко в блакиті Люблю я Волицю свою – вона найкраща в цілім світі.
10 Жовтня, 2019 р., 08:15
9 жовтня 2019 року, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марина Слободянюк від імені міського голови Ніли Островської привітала колектив Красилівського центрального відділення поштового зв’язку Хмельницької дирекції ПАТ «Укрпошта» з Всесвітнім Днем пошти:
10 Жовтня, 2019 р., 08:14
7-8 жовтня у м. Хмельницькому відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Золоте коло», де зібралися кращі колективи з усієї України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь