Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
08 Травня, 2019 р., 08:08
8 травня в Україні відзначається День пам’яті та примирення. Пам’ятна дата встановлена задля вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу в Другій світовій війні.  У цей день усі християни моляться  за тих, хто віддав своє життя за свою Вітчизну.
08 Травня, 2019 р., 08:06
Для забезпечення надійного та безперебійного постачання питної води населенню та економії електроенергії, Красилівське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства провело планову заміну застарілого глибинного насосу на артезіанській свердловині № 4 по  вул. О.Кошового.
07 Травня, 2019 р., 18:25
7 травня 2019 року, напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, міський голова Ніла Островська та перший заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Склонний відвідали Красилівський територіальний центр соціального обслуговування, де привітали людей похилого віку та ветеранів міста і району.
07 Травня, 2019 р., 18:20
Враховуючи перевиконання дохідної частини бюджету громади та потреби у фінансуванні житлово-комунального господарства, закладів освіти та соціальної сфери, 22-ю позачерговою сесією міської ради ухвалено зміни до бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
06 Травня, 2019 р., 16:16
Цього року непримітний, проте великий, дворик на вулиці Центральна 29б заграв всіма барвами веселки. На сірих і буденних гаражах, якими оточений дитячий майданчик, з’явилися персонажі відомих мультфільмів та казок.  Тут і свинка Пепа зі своїми друзями влаштували пікнік на стіні одного з гаражів, і Коза-дереза господарює у зайчиковій хатині, і дідусь з бабусею виглядають, хто до їхньої хатини несе воду.
06 Травня, 2019 р., 16:15
З метою забезпечення підготовки проектів рішень на розгляд чергової сесії Красилівської міської ради, під головуванням міського голови Ніли Островської, 06.05.2019 року проведено засідання усіх постійних депутатських комісій міської ради.
06 Травня, 2019 р., 15:38
Сьогодні, 06 травня 2019 року, з метою підготовки проектів рішень на розгляд 22-ї сесії Красилівської міської ради, яка запланована на 07 травня 2019 року, за участі міського голови Ніли Островської,  постійна депутатська комісія міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та інвестиційної діяльності (голова комісії Бойко І.П.) опрацювала та рекомендувала до розгляду ради проект рішення про зміни до бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
06 Травня, 2019 р., 11:39
Вихідними у місті Хмельницький проходив чемпіонат Хмельницької області з греплінгу у розділах «-ноу гі» (боротьба без кімоно) та «-гі» (боротьба в кімоно)  серед дітей, дівчат і юнаків та панкратіону у розділі «Традішн». Також, в обласному центрі проходив відкритий турнір «Damask Grapling nou-gi championship 9», учасниками якого були спортсмени з різних областей та міст України.
22 Квітня, 2019 р., 13:11
До Великодніх свят в Кульчинківському сільському клубі організовано роботу дитячого творчого об’єднання «Сувенір», метою якого є розвиток естетичного смаку дітей, формування практичних навичок роботи з різними матеріалами, сприяння розвитку дитини на шляху до самореалізації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь