Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
17 Травня, 2019 р., 09:26
Молодь Красилівської міської ОТГ ініціює створення молодіжної громадської ради при виконавчому комітеті. Про це домовилися на публічній консультації із заінтересованими сторонами, яку 15 травня 2019 року організувала ГО “Центр UA”.
16 Травня, 2019 р., 09:25
Шановні жителі Красилівської міської об’єднаної територіальної громади!
16 Травня, 2019 р., 09:15
День вишиванки – чудове, самобутнє свято української культури. Вишиванка завжди була і залишається українською святинею. Вона символізує в собі високу мудрість, духовне багатство та зв'язок поколінь. Сьогодні, 16 травня, в Україні відзначають щорічний День вишиванки, тож усі жителі Красилівської громади одягнувши сорочку на навчання чи на роботу підтримали  символ своєї української культури!
16 Травня, 2019 р., 09:14
Згідно Постанови Верховної ради України 18 травня у річницю депортації кримськотатарського народу 1944 р. щорічно відзначається День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу. З цієї нагоди  16 травня 2019 року в читальній залі Центральної  бібліотеки Красилівської міської ради відбулося чергове засідання кіноклубу медіапросвіти  з прав людини Docudays UA, присвячене 75-річчю цієї трагічної події. Під час заходу присутні в залі переглянули документальне відео «Депортація кримських татар у 1944 році» про офіційну причину виселення татар із Криму та його наслідки для цього  народу, жахливі факти, які відбувались під час насильного перевезення та перебування на інших територіях Радянського Союзу. Учасники засідання згадали, про те, що і сьогодні багатьох представників кримськотатарського народу доля  вдруге змусила покинути свої домівки у наслідку анексії їх батьківщини – АР Крим.
15 Травня, 2019 р., 14:13
10-13 травня 2019 року у місті Жовква Львівської області пройшов третій останній тур Клубного чемпіонату України з настільного тенісу "Дитячої Ліги" 2004-2006 р.н. за підсумками якого визначено найсильніші команди України з настільного тенісу серед дівчат та юнаків.  Красилівську міську об'єднану територіальну громаду представляли команди у складі вихованців відділення настільного тенісу ДЮСШ м. Красилів: Мартинюка Богдана, Потійчука Сергія, Гавриленка Андрія, Продоуса Тараса, Ляшука Дмитра, Будзинського Дениса, Андрощук Олесі, Нагребецької Діани.  У результаті напруженої боротьби упродовж трьох турів змагань наші спортсмени змогли втриматись у фінальних частинах та увійти до десятки найкращих із більш ніж 42 заявлених до участі команд.  Команда юнаків "Красилів-НЕО" та дівчат "Красилів" у непростих іграх, іноді з розривом лише в кілька очок, обійшли цілий ряд іменитих команд із обласних центрів України. У підсумку юнаки здобувши однакову кількість очок з іншими двома командами посіли 5-7 місце, а дівчата - 8 місце, протримавшись у перших фіналах упродовж усіх турів Клубного Чемпіонату України. При цьому учасники, отримали неоціненний ігровий досвід необхідний для участі у наступних змаганнях. Щиро вітаємо наших тенісистів та їх тренерів, бажаємо успіху і нових перемог! Так тримати! Молодці!!!
15 Травня, 2019 р., 14:11
15 травня 2019 року з 9.25. до 10.30. відбувся Всеукраїнський відкритий онлайн-урок «Європа починається з тебе», присвячений святкуванню Дня Європи в Україні. До онлайн-уроку долучилися учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.
15 Травня, 2019 р., 13:55
15 травня 2019 року в читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради проведено чергове засідання клубу «Затишок» на тему «З родини йде життя людини».
15 Травня, 2019 р., 13:51
  Відзначення Дня Європи - це важливий крок у самоутвердженні України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. В 2019 році  він  припадає на 18 травня.
15 Травня, 2019 р., 13:39
15 травня 2019 року міський голова Ніла Островська провела особистий прийом громадян, де жителі громади мали можливість поспілкуватися та звернутися з своїми проблеми та питаннями. Під час зустрічі громадянами було озвучено багато проблем, серед яких більшість стосувалася незадовільного стану покрівель у багатоквартирних житлових будинках по вул.Я.Мудрого. Оскільки  у міській раді уже є відповідні позитивні напрацювання у цьому напрямку, та незважаючи на те, що будинки увійшли до ОСББ міський голова запропонувала допомогу у вирішенні цього питання шляхом співфінансування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь