Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
01 Червня, 2019 р., 10:05
День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою, в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни. Тому з 30 травня по 1 червня в закладах культури Красилівської громади проводяться різноманітні заходи, які акцентують увагу громадськості на дитячих правах і формуванні гармонійної особистості.
01 Червня, 2019 р., 08:05
Чудове, світле свято, що відзначається у перший літній день улюбленої нами пори року, коли над головою простягається блакитне небо — символ миру та свободи, світить яскраве сонце — символ самого життя, коли навкруги цвітуть квіти, все дихає теплом і щастям! Ось так яскраво, кольорово та весело відзначили свято у закладах освіти Красилівської міської об’єднаної територіальної громади. Справжній «Colorboom». 30 травня, напередодні свята у закладах освіти діти малювали на папері, асфальті «Країну мрій», власні мрії та щасливий дитячий світ.
01 Червня, 2019 р., 06:08
З Міжнародним Днем захисту дітей Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
31 Травня, 2019 р., 20:30
Напередодні Дня захисту дітей в Красилівській громаді очікувалася особлива подія – вперше в м. Красилів створено дитячий будинок сімейного типу по вул. Воскресенська, 44А. На придбання цього двоповерхового будинку в листопаді 2018 року з державного бюджету було виділено кошти в сумі 1 455,5 тис.грн. Але у пустий та не облаштований будинок багатодітну сім’ю не заселиш. І в грудні 2018 року виконавчим комітетом міської ради було оголошено акцію «Миколаєм може бути кожен», яка мала на меті створення домашнього комфорту в будинку сімейного типу: збір меблів, побутової техніки, м’якого інвентарю, посуду та всіх необхідних речей.
31 Травня, 2019 р., 20:29
Сьогодні у школах громади пролунав  мелодійний «Останній дзвінок». Закінчився ще один навчальний рік – рік напруженої, плідної праці учнівських та педагогічних колективів закладів освіти Красилівської об’єднаної громади. 
31 Травня, 2019 р., 20:27
30 травня 2019 року  в ДПТНЗ «Красилівський професійний ліцей» відбулося чергове  засідання кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA.  Учні 16 та 19  груп переглянули документальну кінострічку молодої української режисерки Анастасії Максимчук «Укриття». Це історія зоозахисника і догхантера,  які стикаються у невидимій війні за визначення поняття людяності у нашому житті. У кожного з цих людей своє ставлення до бездомних тварин. Перегляд фільму нікого не залишив байдужим. Учасники заходу активно обговорювали проблему жорстокого поводження з тваринами. Викладач суспільних дисциплін Роман Михальчишин ознайомив присутніх з основними положеннями Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», адміністративною та кримінальною відповідальністю за такі вчинки.
31 Травня, 2019 р., 20:26
У закладах освіти Красилівської об’єднаної територіальної громади, під егідою відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області пройшов щорічний спортивно-масовий захід «Олімпійський день», який відзначають у всьому світі та приурочують до дня створення Міжнародного Олімпійського комітету.
31 Травня, 2019 р., 10:11
Основні вимоги до кандидатів на зайняття вакантної посади головного спеціаліста юридичного відділу Красилівської міської ради:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь