Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
12 Червня, 2019 р., 16:24
Інформація про проведення повторного конкурсу з відбору виконавців послуг з виконання робіт із землеустрою в  м. Красилів
11 Червня, 2019 р., 16:46
11 червня 2019 виповнюється 55 років з часу встановлення Красилову статусу міста. З нагоди цієї події в рамках літньої читальної зали «Бібліотека під липами» в міському парку відпочинку працівники відділу обслуговування Олена Мойсеєнок та Ірина Олійник  презентували книжково-документальну виставку  «Красилів – місто древнє і вічно молоде», де були представлена література про історію нашого рідного міста та видатних земляків, які його прославили. Жителів міста з цікавістю переглядали  світлини Красилова тих років. А також усі бажаючі взяли участь у краєзнавчій вікторині  «Красилів: знаний і незнаний».
11 Червня, 2019 р., 16:43
11 червня  2019 року   в ДПТНЗ «Красилівський професійний ліцей»  проведено калейдоскоп цікавих подій і фактів «Місто краси і сили», присвячений 55-річчю  присвоєння Красилову статусу міста.  У заході взяли участь учні  16, 26, 29 груп. Ведучі провідний бібліограф-краєзнавець  Центральної бібліотеки Красилівської міської ради  Інна Сабат та бібліотекар Наталія Ткачук ознайомили присутніх  з історією Красилова,   його звершеннями та здобутками, згадали відомих   земляків  краю. Учасники заходу з цікавістю переглянули  світлини нашого міста.                                                                                                                    
11 Червня, 2019 р., 16:29
Сьогодні, 11 червня 2019 року, минають треті роковини з моменту загибелі на сході України нашого Героя-земляка –Юрія Гнатюка. Міський голова Ніла Островська, перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голова районної ради Василь Пасічник, прийшли до могили патріота в с. Сорокодуби, аби віддати шану загиблому Герою.  
08 Червня, 2019 р., 15:40
Проведення ремонту доріг комунального значення – пріоритетний напрям роботи, передбачений Планом соціально-економічного розвитку Красилівської громади на 2019 рік. На ці цілі в бюджеті передбачено 10,0 млн. грн.  Вже традиційно, другий рік поспіль, кошти інфраструктурної субвенції, що виділені в сумі 2,6 млн. грн., направляються на будівництво сільських доріг. З метою освоєння вказаних коштів, 07 червня 2019 року на позачерговій сесії Красилівської міської ради ухвалено провести капітальний ремонт ділянок доріг с. Чернелівка, с. Затавки та с. Дружне. До вказаних робіт також планується, як і в минулому році, залучити кошти громади (815,9 тис. грн.) та кошти аграріїв-орендарів сільськогосподарських земель із розрахунку 300 гривень за 1 га орендованої землі (783,4 тис. грн.).  Також рішенням ради виділено співфінансування з бюджету громади в сумі 1,1 млн. грн. на проведення капітального ремонту ділянок доріг сіл Волиця, Кульчинки та Дружне, що буде фінансуватись за рахунок субвенції з державного бюджету на проведення ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення в сумі 2,9 млн. грн.
07 Червня, 2019 р., 16:16
7 червня 2019 року в Сорокодубському сільському клубі пройшли літературні Булаєнківські читання «Поки серце в нас живе…», присвячені  101-й  річниці від дня народження поета - воїна. На святі були присутні Красилівський міський голова Ніла Островська, секретар Красилівської міської ради Ірина Морозович, начальник відділу культури Інна Грицюк,  працівники Красилівської міської ради, вчителі – філологи та учні загальноосвітніх шкіл, учасники конкурсу поетичних читань поезії Володимира Булаєнка «Поки серце в нас живе…» та жителі Красилівської об’днаної територіальної громади. В  клубі відбулася літературно-музична композиція «З-під каменя тих днів похмурих б’є джерело пісень моїх». Ведуча Булаєнківських читань провідний бібліотекар Центральної  бібліотеки Красилівської міської ради Олена Мойсеєнок  ознайомила присутніх в залі  з життєвим і творчим шляхом поета-воїна В. Булаєнка. Активну участь у поетичних читаннях взяли  учасники конкурсу учні 7 класу Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ст.» Яна Гоц і Денис Гончарук та учениця 8 класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 Ольга Степанюк, які читали вірші поета та поетичні присвяти нашому земляку.  Міський голова Ніла Островська та начальник відділу культури Інна Грицюк, привітали переможців конкурсу та за високий рівень виконавської майстерності у читанні поезій Володимира Булаєнка нагородили дипломами та грошовими винагородами учнів: Маргариту Потійчук - ученицю  7 класу Чернелівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Героя Радянського Союзу О.Й.Михайлюка, Артура Пшечука, учня 7-б класу Красилівської ЗОШ  I-IIІ ст. № 1, Дениса Гончарука, учня 7 класу НВК «Гімназія та  ЗОШ  I ст.»,  серед учнів 10-11 класів – Ірину Дерев’янюк, ученицю 10 класу Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2. Для присутніх у залі прозвучали пісні «Поспішали солдати»,  «Молитва захисника» у виконанні  хорового колективу та тріо Центру культури та дозвілля «Перлина». Учасники  заходу   переглянули відео-презентацію  «Життя В.Булаєнка - на спалах зірки схоже» та  ознайомились з матеріалами книжково-ілюстративної виставки «В одному імені – поет і воїн». Перед присутніми  виступила вчитель української мови та літератури Чернелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лілія Васюра. Переможці та активні учасники конкурсу читали  поезії В. Булаєнка, а Денис Гончарук прочитав власний вірш, присвячений поету-воїну.
06 Червня, 2019 р., 16:46
6 червня 2019 року у Заставківському сільському будинку культури відбулася презентація книги історика-краєзнавця Володимира Андрійовича Пасіченка «Заставки: сторінки історії», яка стала надзвичайно приємною подією для жителів села. Ведучі заходу, бібліотекар Лариса Андрощук та директор будинку культури Ольга Рудик ознайомили присутніх зі сторінками біографії та дослідницькою діяльністю Володимира Пасіченка.  Володимир Андрійович розповів учасникам заходу про задум підготовки і виходу книги, матеріали, які лягли в її основу, та про людей, які причетні до випуску цього видання.
06 Червня, 2019 р., 15:12
6 червня учні та викладачі дитячої школи мистецтв провели агітаційний концерт для діток ДНЗ №1 "Веселка".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь