Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
06 Червня, 2019 р., 15:11
Керівництво до дії: якщо ви отримали податкове повідомлення-рішення (далі – рішення)  на сплату податку на нерухомість, то перш ніж сплатити податок до бюджету, переконайтеся, що його сума розрахована органом державної фіскальної служби (далі – ДФС)  правильно.
05 Червня, 2019 р., 16:43
5 червня 2019 року депутати міської ради проведи підготовку до 24-ї позачергової сесії міської ради, пленарне засідання якої заплановане на 14:00 год. 7 червня 2019 року.
05 Червня, 2019 р., 16:06
5 червня 2019 року у читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради відбувся конкурс поетичних читань поезії Володимира Булаєнка «Поки серце в нас живе…», присвячений 101-й річниці від дня народження поета-воїна. Участь у конкурсі взяли учні 7-11 класів загальноосвітніх шкіл Красилівської об’єднаної територіальної громади.
05 Червня, 2019 р., 15:48
           5 червня 2019 року міський голова Ніла Островська провела особистий прийом громадян, де жителі громади мали можливість поспілкуватися та звернутися з своїми проблеми та питаннями. Основні питання з якими зверталися мешканці міста: щодо ремонту прибудинкових територій будинків, надання житла, працевлаштування, надання дозволу на встановлення тимчасового гаража, продовження терміну оренди на земельну ділянку.
04 Червня, 2019 р., 17:03
4 червня в малому залі засідань Красилівської міської ради проведено чергове засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Красилівської об'єднаної територіальної громади. Захід відбувся в рамках проекту «Впровадження інструментів ефективного муніципального менеджменту та правнича допомога громадам», що реалізовується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».
04 Червня, 2019 р., 16:50
3 червня Красилівський НВК з радістю зустрів учнів шкіл громади. Розпочав свою роботу пришкільний мовний табір "Дзвіночок". Заплановано провести цікаві розвиваючі заняття на англійській мові, майстер-класи, творчі ігри, квести, спортивні розваги, веселі прогулянки, тощо. Організатори дозвілля намагаються спланувати так роботу, щоб літній відпочинок був корисним для дітей.
03 Червня, 2019 р., 16:58
Шкода, що вандали не перевелися. Вже втретє замовляємо нові таблички розкладу руху автобусних маршрутів.
03 Червня, 2019 р., 08:09
Сьогодні у Красилівській об’єднаній територіальній громаді, на стадіоні «Юність» за підтримки і сприяння Красилівської міської ради та Хмельницької обласної Федерації футболу відбулися Всеукраїнські зональні змагання з футболу серед юнаків 2007-2008 років народження (U-11) на призи клубу «Шкіряний м’яч», які проводяться під патронатом Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Федерації футболу України та Асоціації аматорського футболу України.  У турнірі взяли участь кращі команди Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької областей, а саме: ЗОШ №1 смт Козова, ЗОШ № 27 м. Чернівці, ЗОШ №1 м. Красилів. На урочистому відкритті змагань з вітальним словом до юних футболістів, вболівальників, красилівчан та гостей нашої громади звернулися міський голова Ніла Островська та заступник голови Хмельницької обласної Федерації футболу Микола Кузнєцов. Вони подякували присутнім за розвиток та популяризацію футболу, за збереження спортивних традицій, побажали чесної гри, міцного здоров’я, наполегливості та перемог. Гарний настрій для гостей спортивного свята та учасників змагань створили вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва Красилівської міської ради. Відповідно до Регламенту проведення «Шкіряного м’яча» Всеукраїнський зональний етап проходив за коловою системою і складався з трьох турів. Перед стартом змагань на засіданні суддівської колегії з представниками команд було проведено жеребкування і складений календар.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь