Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
15 Травня, 2019 р., 14:13
10-13 травня 2019 року у місті Жовква Львівської області пройшов третій останній тур Клубного чемпіонату України з настільного тенісу "Дитячої Ліги" 2004-2006 р.н. за підсумками якого визначено найсильніші команди України з настільного тенісу серед дівчат та юнаків.  Красилівську міську об'єднану територіальну громаду представляли команди у складі вихованців відділення настільного тенісу ДЮСШ м. Красилів: Мартинюка Богдана, Потійчука Сергія, Гавриленка Андрія, Продоуса Тараса, Ляшука Дмитра, Будзинського Дениса, Андрощук Олесі, Нагребецької Діани.  У результаті напруженої боротьби упродовж трьох турів змагань наші спортсмени змогли втриматись у фінальних частинах та увійти до десятки найкращих із більш ніж 42 заявлених до участі команд.  Команда юнаків "Красилів-НЕО" та дівчат "Красилів" у непростих іграх, іноді з розривом лише в кілька очок, обійшли цілий ряд іменитих команд із обласних центрів України. У підсумку юнаки здобувши однакову кількість очок з іншими двома командами посіли 5-7 місце, а дівчата - 8 місце, протримавшись у перших фіналах упродовж усіх турів Клубного Чемпіонату України. При цьому учасники, отримали неоціненний ігровий досвід необхідний для участі у наступних змаганнях. Щиро вітаємо наших тенісистів та їх тренерів, бажаємо успіху і нових перемог! Так тримати! Молодці!!!
15 Травня, 2019 р., 14:11
15 травня 2019 року з 9.25. до 10.30. відбувся Всеукраїнський відкритий онлайн-урок «Європа починається з тебе», присвячений святкуванню Дня Європи в Україні. До онлайн-уроку долучилися учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.
15 Травня, 2019 р., 13:55
15 травня 2019 року в читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради проведено чергове засідання клубу «Затишок» на тему «З родини йде життя людини».
15 Травня, 2019 р., 13:51
  Відзначення Дня Європи - це важливий крок у самоутвердженні України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. В 2019 році  він  припадає на 18 травня.
15 Травня, 2019 р., 13:39
15 травня 2019 року міський голова Ніла Островська провела особистий прийом громадян, де жителі громади мали можливість поспілкуватися та звернутися з своїми проблеми та питаннями. Під час зустрічі громадянами було озвучено багато проблем, серед яких більшість стосувалася незадовільного стану покрівель у багатоквартирних житлових будинках по вул.Я.Мудрого. Оскільки  у міській раді уже є відповідні позитивні напрацювання у цьому напрямку, та незважаючи на те, що будинки увійшли до ОСББ міський голова запропонувала допомогу у вирішенні цього питання шляхом співфінансування.
15 Травня, 2019 р., 13:11
В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею родини. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина – матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі.
15 Травня, 2019 р., 13:05
Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою учнівського самоврядування, важливим засобом формування національно-патріотичної свідомості відповідно до ціннісних орієнтирів Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки.
15 Травня, 2019 р., 13:04
14 травня 2019 року в ДПТНЗ «Красилівський професійний ліцей" пройшли поетичні читання «Життя - як спалах зірки», присвячені   61-й річниці від дня народження нашої землячки, поетеси  Катерини Куян з села Ключівка.
15 Травня, 2019 р., 13:03
Травень  місяць став  багатим  на  творчу  та  концертну  діяльність  школи  мистецтв. Тож, 13  травня  відбувся сольний  концерт  учнів  класу  викладача  фортепіанного  відділу Оксани  Сенюшкіної  під  чудовою  назвою « Музичні  настрої» . Усі  присутні  поринули у  світ  фортепіанної музики , яка  бентежить,  радує,  допомагає  проявити свої  почуття   та  настрої. Під час концерту прозвучали    різнохарактерні  твори відомих  композиторів, а  також   учні  мали нагоду продемонструвати  свої  навики  та  вміння  гри  на  фортепіано.  
14 Травня, 2019 р., 15:07
З 07 по 11 травня 2019 року у місті Бровари Київської області, на базі спортивного комплексу вищого училища фізичної культури проходив ІХ-ий Міжнародний турнір з гандболу «Кубок Олега Великого» серед юнаків 2004-2005 років народження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь