Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
25 Травня, 2019 р., 11:49
25 травня у залі Центру культури і дозвілля «Перлина» відбулося свято з нагоди 25-річчя хорового відділу Красилівської дитячої школи мистецтв, яке подарували для батьків та гостей викладацькі та учнівські колективи. Це була справжня творча подія для нашої громади, те що народжувалось серцем та реалізовувалось протягом року у кропіткій, високопрофесійній щоденній праці вчителів та талановитих учнів. Історія цього мистецького закладу є яскравим прикладом відданості своїй професії безмежно закоханих у музику людей.
25 Травня, 2019 р., 11:42
Саме під такою назвою 24 травня в Центрі культури «Перлина» відбувся творчий звіт хореографічної студії «Візерунок», на якому учасники студії демонстрували свою майстерність.
24 Травня, 2019 р., 11:40
24 травня 2019 року у читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради відбулася презентація нової книги вчителя історії Заставківської ЗОШ І-ІІІ ст., відмінника освіти України, краєзнавця Володимира Андрійовича Пасіченка «Заставки: сторінки історії».
24 Травня, 2019 р., 11:39
24 травня 2019 року депутати міської ради проведи підготовку до 23-ї позачергової сесії міської ради, пленарне засідання якої заплановане на 27 травня 2019 року.
24 Травня, 2019 р., 11:37
24 травня 2019 року провела своє робоче засідання постійна депутатська комісія міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища міської ради (голова комісії Федченко В.О.).
23 Травня, 2019 р., 18:14
Красилівська дитяча школа мистецтв є одним із пріоритетних закладів позашкільної освіти, що надає спеціалізовану освіту мистецького спрямування. Учні школи живуть повноцінним творчим життям, залучаються до виступів в концертах та мистецьких заходах нашої громади, беруть участь в міжнародних, всеукраїнських, регіональних, обласних фестивалях-конкурсах.
23 Травня, 2019 р., 11:10
Протягом шести місяців на теренах Хмельниччини, під патронатом Хмельницької Федерації волейболу, за сприяння управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, місцевих органів влади, міських рад та об’єднаних громад проходив щорічний відкритий чемпіонат Хмельницької області з волейболу «Подільська ліга» серед чоловічих та жіночих команд, юнаків та дівчат. Змагання проводилися по туровій системі в домашніх залах команд-учасниць згідно офіційно діючих правил волейболу.
23 Травня, 2019 р., 10:26
Нова урядова програма, що має на меті компенсувати батькам частину заробітної плати няні, яка доглядає дитину чи дітей віком до трьох років, почала діяти з 1 січня 2019 року. Тож багатьох батьків зараз цікавить, який порядок відшкодування.
22 Травня, 2019 р., 17:08
З іменем Симона Петлюри пов'язана ціла епоха українських національно-визвольних змагань та творення державності. Він без перебільшення є символом української нації. Досить важливим періодом його діяльності на посту голови Української республіки була доба Директорії УНР. В радянські часи відомості про життя та діяльність Симона Петлюри замовчувались або викривлялись.
22 Травня, 2019 р., 15:55
18-19 травня 2019 року у місті Хмельницький проходив особистий чемпіонат Хмельницької області серед ветеранів спорту з настільного тенісу. Змагання проводилися під патронатом управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, обласного відділення Міжнародної Асоціації ветеранів фізичної культури і спорту та Хмельницької обласної Федерації настільного тенісу з метою визначення кращих тенісистів серед чоловіків та жінок по вікових групах для участі у фіналі VIII літніх ігор ветеранів спорту пам’яті М. М. Баки. У чемпіонаті змагалося 16 команд з усієї Хмельниччини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь