Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
08 Травня, 2020 р., 14:15
За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж січня-квітня 2020 року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 17,7 млн гривень.
08 Травня, 2020 р., 11:42
Сьогодні, в День пам’яті та примирення, на Меморіальному комплексі «Площа Слави» настоятель Української Греко-Католицької Церкви Святого Рівноапостольного князя Володимира отець Ігор Куриба, провів поминальну панахиду за померлими в роки Другої світової війни воїнами-земляками.
07 Травня, 2020 р., 16:03
07 травня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету прийняли 15 рішень з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів.
07 Травня, 2020 р., 16:02
УВАГА! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ! В КРАСИЛІВСЬКОМУ РАЙОНІ станом на сьогодні - 15 (1 одужав) ПІДТВЕРДЖЕНИХ ВИПАДКІВ зараження короновірусом у селах Кременчуки, Великі Орлинці, Ключівка, Лісова Волиця 1 випадок в місті Красилові.
05 Травня, 2020 р., 16:01
В.Кличко: Коли мова йде про життя та здоров’я людей, нам не до політики
28 Квітня, 2020 р., 15:58
Додаток "Дія" може стати новою цифровою ерою в системі української бюрократії. Проста програма на мобільному телефоні стає сервісом, яким користуватимуться більшість українців, що хочуть отримати державні послуги, але не бажають мати справи з ''живими чергами''.
24 Квітня, 2020 р., 13:22
26 квітня минає 34 роки від дня найбільшої техногенної катастрофи у світі – аварії на Чорнобильській АЕС. Аварії, яка залишила незагоєну рану на землі України та в серці нашого народу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь