Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
19 Жовтня, 2020 р., 13:59
Станом на сьогодні, в Красилівській громаді маємо наступну статистику:
16 Жовтня, 2020 р., 16:44
Традиційно міська рада продовжує підтримувати учасників бойових дій та виконувати зобов’язання, на які держава уповноважила органи місцевого самоврядування. Так, 16 жовтня 2020 року прийнято рішення про передачу у власність матері загиблого під час проведення операції об’єднаних сил, та 12-ти учасників бойових дій на сході України земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 22,3800 га (11 ділянок по 1,8650 га), які розташовані за межами населеного пункту с. Кульчини, та 1,8000 га за межами населених пунктів Чернелівського старостинського округу. Всього за період діяльності Красилівської об’єднаної територіальної громади протягом трьох років учасникам бойових дій на сході України передано у власність 86 земельних ділянок с/г призначення.
16 Жовтня, 2020 р., 16:43
З метою забезпечення стимулювання обдарованих і талановитих учнів шкіл громади, нагороджених золотими, срібними медалями та учасників зовнішнього незалежного оцінювання, депутати міської ради підтримали ініціативу міського голови Ніли Островської, внесли зміни до Програми «Творча обдарованість на 2018-2021роки» та запланували щорічно виплачувати з бюджету громади премію по 10 000(десять тисяч грн.) для учнів шкіл громади, які під час ЗНО отримали максимальний результат 200 балів за окремо взятий предмет. Також, напередодні Дня Незалежності України будуть відзначати випускників закладів загальної середньої освіти громади, які за результатами навчання нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні» та срібними медалями «За досягнення у навчанні» врученням відзнаки «Гордість Красилівської громади» та відповідних грошових премій ( від 300 до 1000 гривень).
16 Жовтня, 2020 р., 16:42
Сьогодні Красилівська міська рада прийняла в комунальну власність Красилівської міської об’єднаної територіальної громади Комунальне некомерційне підприємство «Красилівська центральна районна лікарня Красилівської районної ради Хмельницької області» та Комунальне некомерційне підприємство «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги Красилівської районної ради Хмельницької області» з відповідним їх майном.
16 Жовтня, 2020 р., 16:41
Депутати міської ради прийняли до комунальної власності Красилівської міської об’єднаної територіальної громади адміністративну будівлю, в якій буде розміщено додаткові класи Красилівської дитячої школи мистецтв, що дасть можливість збільшити кількість учнів, бажаючих навчатися музиці, співу, хореографії та образотворчому мистецтву.
16 Жовтня, 2020 р., 16:00
Зважаючи на корективи, які вносить карантин у всі сфери нашого життя, враховуючи зменшення надходжень до бюджету громади протягом останнього півріччя, з метою підтримки комунальних підприємств об’єднаної громади, депутати погодили зменшення фінансування на капітальний ремонт доріг громади в сумі 410,0 тис. грн. та спрямували ці кошти на:
15 Жовтня, 2020 р., 14:12
Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року №157-ІХ та Порядку передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання оренди державного та комунального майна» від 3 червня 2020 року № 483, змінено  процедуру передачі в оренду комунального майна.
15 Жовтня, 2020 р., 13:14
14 жовтня об’єднує величні для українського народу свята - це старовинне християнське свято Покрову Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День створення Української повстанської армії та День захисника України.
14 Жовтня, 2020 р., 14:32
Сьогодні, 13 жовтня 2020 року, з метою підготовки проєктів рішень на розгляд позачергової 46-ї сесії Красилівської міської ради, яка запланована на 16.10.2020 року, проведено засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та інвестиційної діяльності.
14 Жовтня, 2020 р., 14:31
13 жовтня, напередодні Дня захисника України, в Красилівській загальноосвітній школі № 2 відбувся мітинг з нагоди відкриття меморіальної дошки Максиму Кондратюку, позивний «Кіндрат», – учню даної школи. Максим підірвався на ворожій протипіхотній міні та зазнав чисельних вогнепальних осколкових поранень, результаті яких 14 вересня помер у Харківському військовому госпіталі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь