Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
18 Вересня, 2020 р., 10:22
Станом на сьогодні, в Красилівській громаді маємо наступну статистику: +З початку пандемії на COVID-19 захворіло 137 жителів громади, одужало 72. +З 62 жителів громади, які на сьогоднішній день хворі: - 44 - лікується амбулатно; - 18 - перебуває на cтціонарному лікуванні в профільних лікарнях в Хмельницькій області. +156 жителів громади перебуває на самоізоляції у зв’язку з контактом із хворими на COVID-19.
14 Вересня, 2020 р., 16:18
14 вересня минає рік, як у Харківському військовому госпіталі від чисельних вогнепальних осколкових поранень помер наш земляк, красилівчанин Максим Володимирович Кондратюк.
14 Вересня, 2020 р., 15:18
В рамках святкування 576-ї річниці з часу першої писемної згадки про Красилів, у міському парку відпочинку відбувся третій молитовний сніданок.
14 Вересня, 2020 р., 13:42
З нагоди святкування Дня міста в міському парку відпочинку відбулася виставка-ярмарок декоративно-ужиткового мистецтва майстрів рідного краю - «Вернісаж талантів Красилова». В експозиції було широко представлено вишивку, різьбу по дереву, вироби у техніці декупаж тощо. Представлена творчість радувала око всім перехожим жителям нашої громади під супровід народного аматорського духового оркестру Центру культури «Перлина».
14 Вересня, 2020 р., 13:38
Щорічно, під час традиційних урочистостей з нагоди Дня народження нашого міста, переможці загальноміського конкурсу у сфері благоустрою отримують подарунки. Цей рік не став виключенням, однак з метою дотримання карантинних обмежень, було дещо змінено формат нагородження.
14 Вересня, 2020 р., 13:33
Щорічно, у другу неділю вересня м.Красилів святкує свій День народження. То ж сьогодні, 13 вересня 2020 року ми відзначаємо 576-ту річницю з часу першої писемної згадки про місто Красилів.
11 Вересня, 2020 р., 16:52
Міський голова Ніла Островська та вчитель географії Красилівської ЗОШ № 1 Валентина Солодюк провели урок з нагоди 576-ій річниці з дня першої писемної згадки про Красилів для учнів 8-В класу у форматі бесіди під відкритим небом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь