Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
08 Вересня, 2020 р., 15:50
Станом на сьогодні, в Красилівській громаді маємо наступну статистику: ?З початку пандемії на COVID-19 захворіло 92 жителі громади, одужали 54. ?З 36 жителів громади, які на сьогоднішній день хворі: - 26 - лікується амбулатно; - 10 - перебуває на лікуванні в Хмельницькій інфекційній обласній лікарні та Славутській та Дунаєвецькій лікарнях ?100 жителі громади перебуває на самоізоляції у зв’язку з контактом із хворими на COVID-19.
08 Вересня, 2020 р., 15:49
08 вересня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, розглянуто 11 питань порядку денного. Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, у зв’язку із наближенням 576-ї річниці з часу першої писемної згадки про Красилів, члени виконкому прийняли рішення про проведення 12-13 вересня 2020 року заходів до Дня міста, змінивши традиційний формат святкування через епідемію COVID-19 (програма заходів буде розміщена додатково). «Ми спланували заходи з дотриманням карантинних вимог, сподіваємось, що святковий настрій буде присутній, тому запрошуємо відсвяткувати разом День міста», – зазначила міський голова. Рішеннями виконкому оновлено склад конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на території громади та оголошено конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Члени виконавчого комітету розглянули звернення жителів громади та прийняли рішення стосовно житлових прав громадян (взяття на квартирний облік, продовження термінів тимчасового проживання) і зміни адресних номерів об’єктів нерухомого майна. В ході засідання виконкому розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадянина адміністративне стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання. На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, право власності на яке має малолітня дитина. На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 7 жителям громади на загальну суму 9,0 тис. грн., а також одноразову матеріальну виплату жителю міста, який підписав контракт про проходження військової служби та брав участь в операції об’єднаних сил, у розмірі 5,0 тис. грн.
07 Вересня, 2020 р., 16:26
Триває друге коло чемпіонату Хмельницької області з футболу. 7 вересня. Красилівський "Случ" на виїзді здобув перемогу над ФК Меджибіж.
07 Вересня, 2020 р., 13:51
 
07 Вересня, 2020 р., 08:27
Красилівське відділення АТ "Хмельницькгаз", в зв'язку із реконструкцією газових мереж та заміною газового обладнання, що знаходиться за адресою м Красилів. Вул. Комарова, повідомляє Вас. що з 07.09 2020 року, буде тимчасово зупинено газопостачання наступних вулиць:
04 Вересня, 2020 р., 15:46
Напередодні Дня підприємця, міський голова Ніла Островська привітала  підприємців громади з професійним святом, вручивши грамоти виконавчого комітету Красилівської міської ради та пам’ятні подарунки:
03 Вересня, 2020 р., 09:16
В осінньо-літній період стрімко зростає кількість пожеж в екосистемах. Це зумовлено тим, що громадяни обирають активний відпочинок в лісах, лісопаркових зонах та на водоймах. Людська халатність та незнання елементарних правил пожежної безпеки на відкритих територіях призводять до масштабних пожеж, на гасіння яких необхідна велика кількість сил та засобів.
01 Вересня, 2020 р., 17:14
Сьогодні, урочисто пролунала знайома і дорога всім мелодія Першого дзвоника, яка сповістила Красилівську громаду про початок нового навчального року.
01 Вересня, 2020 р., 14:22
Станом на сьогодні, в Красилівській громаді маємо наступну статистику:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь