Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
24 Січня, 2020 р., 15:08
В Красилівській громаді традиційно, напередодні новорічних свят, було оголошено конкурс «Подаруй жителям громади святковий настрій», головна умова якого полягала в оформленні будинків, вітрин магазинів, територій, вікон та класних кімнат на новорічну тематику.
24 Січня, 2020 р., 10:25
Міська рада спільно з компанією Medical Innovative Technologies, яка постачає сучасне інноваційне обладнання для фармінгу органічної сільськогосподарської продукції, шукають партнерів серед малого та середнього бізнесу для участі у Грантовій програмі USAID «Створення Експортного Альянсу» .
24 Січня, 2020 р., 10:23
Саме під такою назвою 23 січня відбувся заключний концерт різдвяного циклу колективів та солістів дитячої Школи мистецтв. У заході взяли участь колективи: зразковий хоровий колектив "Гармонія" (кер.Данилюк Т.В. - конц.Якимовська М.О.) зразковий ансамбль народної пісні "Любисток" (кер. Шумович М.В.- акомп. Казаков В.В.), молодший хор "Промінчики" (кер. Мазур А.А. - конц. Сагайдак Л.В.) вокальгі групи "Непосиди", "Барви", дует Костюк Людмили та Кушнірук Олександри, дует «Щебетушки» - Герасимчук Соломії та Філіпчук Діани, дует Гусєва Дениса та Голодриги Христини.
23 Січня, 2020 р., 16:21
Враховуючи нагальні потреби у фінансуванні житлово-комунального господарства та соціальної сфери об’єднаної громади, 37-а сесія Красилівської міської ради, чергове пленарне засідання якої відбулося 23 січня 2020 року, внесла зміни до бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік за рахунок резервного фонду в сумі 1,630 тис.грн.
23 Січня, 2020 р., 13:59
23.01.2020 року на засіданні сесії Красилівської міської ради, було розглянуто питання про виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення учасникам бойових дій на сході України із земель Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.
23 Січня, 2020 р., 13:58
Відповідно до пункту 9 частини 1 статті 26, частини 6 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», міський голова Ніла Островська на сесії міської ради, яка відбулася 23 січня 2020 року, представила депутатам міської ради звіт про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Красилівської міської ради за 2019 рік.
23 Січня, 2020 р., 13:57
У зв’язку із припиненням повноважень депутата Красилівської міської ради Хмельницької області сьомого скликання Басалая Віталія Михайловича за його особистою заявою, голова Красилівської міської виборчої комісії Віра Сичук повідомила сесію Красилівської міської ради про визнання повноважень і реєстрацію депутата Красилівської міської ради Хмельницької області сьомого скликання Снігура Володимира Івановича, який приступає до виконання своїх депутатських обов’язків 23 січня 2020 року.
23 Січня, 2020 р., 13:56
Сьогодні, 23 січня 2020 року, Красилівською міською радою прийнято чергове рішення про надання фінансової підтримки на придбання житла учаснику бойових дій, котрий перебуває на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті міської ради, користується правом першочергового одержання жилих приміщень та є першим у списку учасників бойових дій на сході України.
23 Січня, 2020 р., 13:56
З метою визначення механізму виплати грошової компенсації за земельну ділянку для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та забезпечення при цьому прозорості та відкритості, міська рада затвердити Положення про порядок виплати грошової компенсації за земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Красилівської міської об’єднаної територіальної громади учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь