Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
27 Грудня, 2019 р., 08:41
О мить, коли співає стадіон, І все стороннє враз кудись зникає, Мабуть я чув пісень уже мільйон, Повірте, музики милішої немає! О мить, коли забитий нами гол, І всі ми кричимо несамовито, Ні, ми не дикі, просто любимо футбол, Його, як і Красилів, неможливо не любити.
27 Грудня, 2019 р., 08:35
У рамках впровадження проекту «Поліцейський офіцер громади» завдяки спільним зусиллям поліції та місцевої громади 26 грудня 2019 року у Красилівській громаді відкрили поліцейську станцію. У ній працюватимуть 5 дільничних офіцерів поліції, які обслуговуватимуть територію Красилівської ОТГ.
26 Грудня, 2019 р., 12:01
Будь-яка держава прагне обмежити внутрішнє споживання товарів, що завдають особливої шкоди здоров’ю. До такої продукції відносять алкогольні напої та сигарети. До ціни «шкідливого» товару включається специфічний акцизний податок.
24 Грудня, 2019 р., 15:27
24 грудня християни західних, а частково і східних обрядів відзначають Святвечір напередодні Різдва Христового - це час очікування на народження Сина Божого.
23 Грудня, 2019 р., 08:07
Візитною карткою кожної громади є її благоустрій. З метою здійснення заходів з утримання території міста та сіл Красилівської міської об’єднаної територіальної громади в належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та більш ефективного використання коштів бюджету громади, міська рада затвердила Програму благоустрою Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
23 Грудня, 2019 р., 08:06
Враховуючи реальні та вагомі напрацювання Лося Валерія Володимировича на посаді начальника сектору економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності міської ради, міський голова Ніла Островська запропонувала депутатам затвердити його кандидатуру на вакантну посаду заступника Красилівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
23 Грудня, 2019 р., 08:06
У зв’язку із затвердженням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та приєднанням Лагодинецької територіальної громади до Красилівської міської ОТГ, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за пропозицією міського голови Ніли Островської, міська рада включила до складу діючого виконавчого комітету Красилівської міської ради Хмельницької області сьомого скликання:
23 Грудня, 2019 р., 08:05
Сьогодні в Красилівському РЕМ ПАТ «Хмельницькобленерго» відбулись урочисті заходи з нагоди Дня енергетика, який щорічно відзначається в Україні 22 грудня.
23 Грудня, 2019 р., 08:04
Сьогодні, 21 грудня 2019 року, 36-та позачергова сесія міської ради ухвалила головний фінансовий документ, за яким Красилівська міська об’єднана територіальна громада житиме у 2020 році.
21 Грудня, 2019 р., 08:07
Саме під таким гаслом, 20 грудня 2019 року відбувся Фестиваль творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Барви життя», організатором якого вкотре є Красилівська міська рада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь