Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
08 Січня, 2020 р., 16:46
8 січня 2020 року міський голова Ніла Островська провела черговий особистий прийом громадян. Загалом, в ході особистого прийому міським головою розглянуто 7 звернень від жителів громади.
02 Січня, 2020 р., 13:33
   За процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури на території Красилівського району припинено діяльність незаконної АЗС. Так, 11.12.2019 Старокостянтинівською місцевою прокуратурою з місцем дислокації у м. Красилів зареєстроване кримінальне провадження за фактом функціонування нелегальної АЗС, розташованої на ділянці автомобільної дороги місцевого значення О230913 (об’їзна м. Красилова), на якій було організовано реалізацію нафтопродуктів (дизельного палива) без передбачених законом дозвільних документів.
27 Грудня, 2019 р., 15:20
26 грудня 2019 року в обласній державній адміністрації, під час урочистостей з нагоди підведення підсумків реалізації державної молодіжної політики та політики у сфері фізичної культури і спорту у Хмельницькій області, за значні досягнення у спорті вручено посвідчення Майстра спорту України з автомобільного спорту красилівчанину, випускнику Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступеня», вихованцю Хмельницького обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Сарапуку Владиславу.
27 Грудня, 2019 р., 15:12
26 грудня 2019 року о 19 годині в Центрі культури і дозвілля «Перлина» пройшов вечір традиційних українських забав «У нашій світлиці – веселі вечорниці».
27 Грудня, 2019 р., 11:28
26 грудня 2019 року в Хмельницькій обласній державній адміністрації відзначали провідних спортсменів, тренерів та фахівців у галузі фізичної культури та спорту області. За спортивними показниками Хмельниччина посідає 1 місце з неолімпійських видів спорту та 3 місце з літніх олімпійських видів спорту в ІІІ групі областей у рейтингу Міністерства молоді та спорту України за підсумками 2019 року.
27 Грудня, 2019 р., 11:27
26 грудня 2019 року у місті Хмельницький, за поданням Красилівської міської ради, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет вручив обласні премії «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя» молоді Красилівської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь