Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
17 Грудня, 2019 р., 15:34
Сьогодні, 17 грудня 2019 року, з метою підготовки проектів рішень на розгляд 36-ї сесії Красилівської міської ради, яка запланована на 21 грудня 2019 року, за участі міського голови Ніли Островської, постійна депутатська комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства,
17 Грудня, 2019 р., 15:34
17 грудня 2019 року з метою підготовки проектів рішень на розгляд 36-ї позачергової сесії Красилівської міської ради, за участі міського голови Ніли Островської, провела своє засідання постійна депутатська комісія Красилівської міської ради з питань  регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.
16 Грудня, 2019 р., 17:39
16 грудня о 13:00 в малій залі Красилівської міської ради було проведено публічну консультацію щодо вдосконалення механізму залучення місцевих жителів до вирішення найбільш актуальних питань життя Красилівської міської об’єднаної територіальної громади шляхом впровадження Бюджету участі.
13 Грудня, 2019 р., 15:49
Серед зимових свят виділяється, мабуть, найцікавіше - день Андрія Первозванного, чи, як його ще називають у народі, Калита. Святкувала це свято і Бібліотека для дітей разом з юними читачами.
13 Грудня, 2019 р., 14:50
13 грудня, напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС в адмінбудинку відбулася зустріч з ліквідаторами найбільшої техногенної аварії. На зустрічі з героями-чорнобильцями були присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марина Слободянюк, а також представники установ і організацій району.
12 Грудня, 2019 р., 15:57
12 грудня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.
11 Грудня, 2019 р., 13:24
Міська рада спільно із Красилівським центром зайнятості продовжує щомісячну рубрику вакантних посад. Наша мета – допомогти шукачам і роботодавцям знайти короткий і безпечний шлях один до одного і досягти бажаного: отримати роботу і робітника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь