Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
19 Грудня, 2019 р., 20:54
19 грудня, у День Святого Миколая, на площі Незалежності пройшло свято засвічення новорічної ялинки. І хоча проведення свята вже стало традиційним, цього року воно було незабутнім і залишило відчуття казковості та чарівності у всіх, хто завітав на центральну площу міста.
19 Грудня, 2019 р., 20:53
Серед зимових свят виділяється, мабуть, найцікавіший день - день святого Миколая. Діти дуже люблять цей день, коли оживає диво і можна знайти під подушкою смаколики.
19 Грудня, 2019 р., 20:52
Період новорічних свят – це час веселощів, розваг і подарунків, найщасливіша пора для дітлахів. Діти з обмеженими фізичними можливостями, як ніхто інші, потребують турботи, підтримки та уваги з боку дорослих і наш обов’язок подарувати їм гарний святковий настрій та віру в новорічні чудеса.
19 Грудня, 2019 р., 20:47
День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят дітей та чудова нагода відповісти добром на добро. Уже стало гарною традицією у Красилівській громаді проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас дорослих – це позбавлені батьківського піклування та діти, які опинилися у складних життєвих обставинах.
19 Грудня, 2019 р., 20:45
Так, постійна комісія з питань планування, бюджету, фінансів та інвестиційної діяльності опрацювала та рекомендували до розгляду ради 6 проектів рішень з питань, що належать до повноважень цієї депутатської комісії.
18 Грудня, 2019 р., 14:12
      18 грудня 2019 року міський голова Ніла Островська провела черговий особистий прийом громадян.Загалом, в ході особистого прийому міським головою розглянуто 9 звернень від жителів громади.
17 Грудня, 2019 р., 16:10
В Україні день Миколая Чудотворця шанують здавна. Його люблять і дорослі діти, які просять у святого захисту і подарунків, пишуть йому листи із проханням здійснити їхні мрії.
17 Грудня, 2019 р., 16:09
17 грудня, в малому залі адмінбудинку пройшов круглий стіл: « Участь жінок в політичній сфері як невід’ємна складова розвитку демократії в Україні».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь